Hjem > H > Hva Er Forskjell På Husforsikring Og Innboforsikring?

Hva er forskjell på husforsikring og innboforsikring?

Skulle du være så uheldig å bli utsatt for en brann, vil husforsikringen dekke selve huset ditt, mens det er innboforsikringen som sørger for at du også får igjen penger for alle tingene du eier.

Les mer

Angående dette, hvorfor kjøpe boligkjøperforsikring?

En boligkjøperforsikring sikrer deg nødvendig juridisk bistand, slik at du får den erstatningen du kan ha krav på, dersom det er mangler ved boligen du har kjøpt. Det kan dreie om alt fra skadedyr til fuktskader og konstruksjonsfeil, som selger ikke har informert deg om før kjøp. Hva dekker Huseieransvar? Huseieransvar dekker det rettslige erstatningsansvaret du som eier eller bruker av en bygning eller lokale, kan komme i ovenfor en tredjepart. Huseieransvar er en ansvarsforsikring som er aktuell for deg som enten eier, leier, bruker eller forvalter næringsbygg, boligbygg eller landbruksbygg.

I forhold til dette, kan husforsikring stå på andre enn eier?

Forsikringen må stå på bileier, med mindre: Bilen er registrert på din ektefelle, samboer eller registrerte partner. I forhold til dette, hva er byggherreforsikring? Byggherreforsikring sikrer at driften kan fortsette hvis bedriften får et erstatningskrav rettet mot seg. *for fysisk skade på personer og ting i forbindelse med et byggeprosjekt.

Dessuten, hva er bedriftsansvarsforsikring?

For bedrifter som utfører fysisk arbeid eller tjenester og kan forårsake skade på person eller ting er bedriftsansvar en viktig ansvarsforsikring. Dekker bedriften sitt arbeidsgiveransvar for skader som ansatte forårsaker. Dekker sakskostnader ved rettsak og erstatningskravet. Hva er Entreprenørforsikring? Entreprenørforsikring er en årsavtale som omfatter alle byggearbeider som gjøres i løpet av forsikringsåret. Du sikrer deg mot uforutsette hendelser og ekstrautgifter ved hvert enkelt byggeprosjekt i én og samme forsikring.

Hva koster en styreansvarsforsikring?

Det vanligste er at man tegner styreansvarforsikring for hele styret og daglig leder, men man kan også tegne en personlig styreansvarsforsikring. Pris blir da beregnet ut fra antall styreverv, i tillegg til momentene over. For et normalt norsk aksjeselskap (smb) koster en styreansvarforsikring fra ca 10-20.000 per år. Hva er Profesjonsansvarsforsikring? Profesjonsansvarsforsikring (også kalt konsulentforsikring) dekker rettslig erstatningsansvar for skade som påføres en tredjepart. Forsikringen passer bedrifter som rådgir, tegner, designer eller prosjekterer. Dekker rettslig erstatningsansvar mot bedriften om ansatte forårsaker økonomisk tap.

Derav, hvilke regler gjelder i et sameie?

I sameieloven § 8 står det at en sameier skal rydde, rengjøre og oppfylle andre plikter som tilfaller ved bruken av en eiendom etter at vedkommende har benyttet seg av boligen. Hver sameier har krav på at eiendommen holdes forsvarlig vedlikeholdt.

By Loss

Hvordan få billigere bil forsikring? :: Hva dekkes av sameiets forsikring?
Nyttige lenker