Hjem > H > Hva Er Online Trygghet?

Hva er Online trygghet?

Med Online Trygghet får du hjelp til å overvåke og beskytte personopplysningene dine mot ID-tyveri og misbruk på nettet. Du får gode råd om hva du kan gjøre for å beskytte opplysningene dine og hjelp til å slette uønsket innhold dersom skaden allerede har skjedd.

Les mer

Hva koster Online trygghet?

Med SAFE kan du surfe trygt på trådløse nett, bli varslet om dine personopplysninger havner på avveie – og få hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri. Bestill SAFE for 129,–/md. Så, hva er hjemmeforsikring? Hjemforsikring er en kombinert forsikring som dekker en privatperson og vedkommendes husstand mot tap og skade på løsøre på grunn av brann, lynnedslag, eksplosjon, nedsoting, utstrømming av vann, innbruddstyveri og annet tyveri, ran og overfall, og skader på grunn av naturulykke.

Ta dette i betraktning, hva dekker uflaksforsikring?

Den dekker alle typer skader som skjer plutselig og uforutsett, også tap ved uhell. Hva er inkludert i innbo? Eksempler på innbo er møbler, klær, elektrisk utstyr, bøker, sykler, verktøy osv. Ting som står lagret i kjeller, loft og garasje regnes også som innbo. Innboforsikring dekker verdien på innboet hvis det skulle skje noe, mens husforsikring dekker selve bygningen og det som er montert fast i bygningen.

I forhold til dette, hvilken forsikring dekker ødelagt mobil?

Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader. Angående dette, hva dekker innboforsikring lo? Innbo dekker:

  • Brann, lynnedslag og eksplosjon.
  • Vannskader.
  • Tyveri og skadeverk.
  • Tyveri av sykkel og barnevogn inntil kr 40 000.
  • Ansvar & rettshjelp.
  • Naturskader.
  • Merkostnader når boligen er ubeboelig etterskade.
  • Bekjempelse av insekter (veggedyr, skjeggkre og kakerlakker)

Derav, hva er uføreforsikring?

En uføreforsikring gir utbetaling ved arbeidsuførhet. Arbeidsuførhet er helt eller delvis nedsatt evne til inntektsgivende arbeid som følge av sykdom eller ulykke. Det er to hovedtyper uføreforsikring: Uførekapital som gir en engangsutbetaling og Uførerente som gir månedlig utbetaling. Ta dette i betraktning, hva er en ulykkesforsikring? Ulykkesforsikring gir deg rett til en engangsutbetaling hvis du ved en ulykke eller et uhell blir påført en personskade. Størrelsen på denne forsikringsutbetalingen avhenger av hva slags ulykkesforsikring du har tegnet og hvor stor skade du blir påført.

Folk spør også hva dekker en trafikkforsikring?

Ansvarsforsikring (også kalt trafikkforsikring) er lovpålagt å ha når du eier et kjøretøy som brukes på veien. Den dekker skader påført andre personer, deres eiendeler og eiendom. Loven om ansvarsforsikring omfattes av bilansvarsloven.

By Nachison Bianco

Hvordan oppdatere alle drivere på PC? :: Kan ikke sende epost Outlook?
Nyttige lenker