Hjem > H > Hva Betyr One Line?

Hva betyr One Line?

det å kunne komme med en replikk som satt, en replikk som ville [bli] husket og gjenfortalt i lange tider, en såkalt oneliner, det var stort!

Les mer

I forhold til dette, hva er catwalk på norsk?

ImportordAvløserord
catwalkmotemolo
chatnettprat
chatbotsamtalerobot, praterobot
chatteprate på nettet, nettprate, (humor.:) tjatte, tjatre
Hva betyr scoop på norsk? det at man uventet får tak i, finner noe sjeldent, verdifullt e.l.

I forhold til dette, hva er avløser ord?

Et avløserord er: Et hjemlig ord/uttrykk som i allmennspråket benyttes med samme betydning som og i stedet for et importord. Med ”importord” menes her et ord fra et fremmed språk – i dag først og fremst engelsk – som er tatt i bruk i morsmålet med ingen eller liten tilpasning av skrivemåte og uttale. Hva betyr Scoop varmepumpe? SCOP står for Seasonal Coefficient of Performance og sier noe om varmepumpens evne til energisparing gjennom et helt år. Jo høyere årsvarmefaktor en varmepumpe har desto lavere strømforbruk og lavere strømregning kan man forvente. SCOP er basert på fabrikkdata og man finner det på varmepumpens energimerke.

Angående dette, hva er skup?

SKUP-prisen deles ut av Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP) for fremragende undersøkende journalistikk. Den består av en statuett utformet av kunstneren Synnøve Korssjøen, samt 50 000 kroner. Så, hva er et låneord? Lånord er ord som på et gitt tidspunkt er overtatt fra et annet språk, og som ikke er nedarvet fra språkets eldste tilgjengelige eller rekonstruerte form. Lånord kommer gjerne inn i et språk sammen med den tingen eller det forholdet det beskriver.

Hva betyr Oversettelseslån?

Oversettelseslån er det fenomen at ord og uttrykk i et språk oversettes mer eller mindre direkte til et nytt språk og brukes i dette språket. I vårt tilfelle dreier det seg om engelske ord og uttrykk som oversettes til norsk og brukes i norsk. Og et annet spørsmål, hva er baby på engelsk? infant {subst.}

Derav, hva betyr det at varmefaktoren for en varmepumpe er 4?

En årsvarmefaktor på 4 betyr at pumpen produserer 20.000 kWh basert på 5.000 kWh elektrisitet (4:1). Ditt strømforbruk er altså redusert med 75 prosent. Hvis vi sammenligner med varmefaktor 2, har du imidlertid bare spart ytterligere 5.000 kWh, eller 25 prosentpoeng.

By Osbourne

Kan ikke sende epost Outlook? :: Hvordan få HBO Max på Altibox?
Nyttige lenker