Hjem > K > Kan Man Heve Kjøpet På Finn?

Kan man heve kjøpet på Finn?

Er det vesentlige mangler eller feil ved varen du har kjøpt, kan du få kjøpet hevet eller du kan reklamere slik at feilene blir rettet opp og utbedret.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva er mobilpant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Ta dette i betraktning, kan man selge gamle telefoner? Det grovt sett to måter å selge telefonen på. Du kan annonsere denpå Finn.no, Qxl.no eller en annen markedsplass, eller du kan selge den til en oppkjøper. Den første måten vil nok i noen tilfeller kunne gi deg høyere priser, men du er avhengig av å finne rette kjøper.

Har Telenor Mobilpant?

De har en løsning hvor du selv kan velge om du selv vil ha penger for den gamle telefonen, eller om du ønsker å donere panten til et veldedig formål. Her kan du velge mellom henholdsvis Regnskogfondet, Norsk folkehjelp eller Kreftforeningen. Folk spør også hvor skal man kaste mobiltelefoner? Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge. Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Hva gjør man med gamle telefoner?

Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner. Hvilken iPhone bør jeg kjøpe 2021? #1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.

Skal jeg kjøpe iPhone 11 eller 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Ta dette i betraktning, hva er forskjell på iphone 12 og 13? Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU.

Dessuten, hva er nesten ny onecall?

Med NestenNy fra OneCall kan du velge gjenbruk men allikevel få samme trygghet som når du kjøper en helt ny mobil. Vi har også lansert noen nyheter som gjør konseptet enda billigere og mer miljøvennlig.

By Elbart

Hvilken mobil er best i test? :: Hvor kan man pante mobilen?
Nyttige lenker