Hjem > N > Når Blir Pakker Levert Til Postkontor?

Når blir pakker levert til postkontor?

17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Les mer

Hvor henter Helthjem?

Vi henter i dag pakker hjemme hos folk over hele Norge, men det er dessverre ikke alle husstander som dekkes. Fyll inn adressen din under, og se om vi henter hos deg! Når har PostNord utkjøring? Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Er PostNord og Posten det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet. Følgelig, når på dagen får man hentemelding? Mottar du varsling på SMS eller epost vil du ikke få hentemelding i postkassen. Det vil normalt bli sendt varsel på dag 1, dag 3 og dag 11 hvis pakken ikke har blitt hentet. På noen pakker er det ikke SMS og epost varsling. Da vil du få hentemelding i postkassen.

Dessuten, hvor ofte leverer posten pakker?

Vil du likevel ha post hver dag, vil posten fortsatt levere mandag til fredag til dem som har postboks. Omtrent halvparten av nordmenn vil få levert "Pakke i postkassen" hver dag, mens den andre halvparten får dette levert annenhver dag. Og et annet spørsmål, hvorfor henter ikke helthjem? Årsaken er da som oftest én av tre grunner: Avisbudet har ikke nøkkel til denne adressen. Det hender at enkelte bygårder ikke har gitt avisbudene tilgang. Vi anbefaler deg da å be ditt styre utstede nøkkel til helthjem slik at de kan hente på adressen.

Hvorfor leverer ikke Helthjem til meg?

Dersom vi ikke har dekning til å levere helt hjem til deg vil pakken bli levert til ditt nærmeste hentested. Sjekk hvor ditt nærmeste hentested er her. Hvem kjører ut Helthjem? Tjenesten til Helthjem drar veksel på det solide distribusjonsnettverket som allerede finnes hos Schibsted, Amedia og Polaris. Der det tidligere kun var aviser som ble levert, kan nå også en rekke nettbutikker sørge for at kundene deres får levert bestillingen sin helt hjem på trappen.

Så, kan man hente pakke på terminal postnord?

Du kan hente din MyPack Collect på alle våre terminaler, dersom den er bestilt dit.

By Bilbe Hiltebeitel

Er lilla et adjektiv? :: Hva er spesielt med iPhone 13?
Nyttige lenker