Hjem > H > Hva Betyr Kyssing?

Hva betyr kyssing?

Kyss er å berøre en person eller en gjenstand forsiktig med leppene, særlig en annen persons lepper, men også for eksempel kinn eller hånd. Kyssing betraktes som et uttrykk for ømhet og hengivenhet, kjærlighet eller respekt og underkastelse.

Les mer

Hva skjer med kroppen når man kysser?

Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere. Når bør man gå for kysset? Det er vanskelig å si generelt om man bør kysse på første date eller ikke. Dette vil komme ann på forskjellige faktorer, som kjemien, hvor dere er og om anledningen byr seg. Som en hovedregel kan man si at det absolutt er lov å gå for kysset på første date, men at det som nevnt ikke er noen forventning om at det skjer.

I forhold til dette, blir man kåt av å kysse?

- Kyssing er viktig i et parforhold fordi det fører til at paret blir kåte på hverandre. Kyssing fører til økt lyst. Og kyssing fører til vedlikehold av kjemien som er viktig for å gjenoppfriske forelskelsen, svarer rådgiveren. Hva vil det si å kline? Tungekyss og klining er det samme. Det er bare to forskjellige ord på samme ting. Å tungekysse er rett og slett å kysse med en annen person der du bruker tunga til å kysse i tillegg til leppene, man stikker på en måte tunga inn i munnen til den andre personen når man kysser, eller omvendt.

Hvor lenge er det vanlig å kline?

Det er veldig stor forskjell på hvor lenge det er vanlig å kline. Noen kan kline veldig lenge, mens andre ikke kliner så lenge. Noen par stopper å kline, tar en pause, før de fortsetter igjen. Dessuten, hva er verdensrekorden i å facetime? Den offisielle rekorden ble på 24 timer, 45 minutter og 10 sekunder. Komikerparet Shabana Rehman og Zahid Ali vant Tele2s konkurranse. Alle de fire snakkeparene klarte å holde samtalen i gang i 24 timer, men det var kun tre av parene som fikk godkjent i henhold til reglene fra Guinness.

Deretter, kan man få halsbetennelse av å kysse?

Kyssesyke, eller mononukleose, er en virusinfeksjon som smitter via spytt, for eksempel ved kyssing. Ungdom rammes oftere enn andre. Typiske symptomer ved kyssesyke er sår og vond hals, hovne mandler og hovne lymfeknuter. Hva er forskjellen på kyssing og klining? De fleste vil nok si at klining er mest tunge kyssing, men det kan nok variere hvordan man ser på det. Hvis man kysser masse og lenge så kan du nok kalle det for klining.

Også, hvordan kysse med tunge?

Om du vil tungekysse, kan du begynne med å bruke tunga forsiktig samtidig som du suger forsiktig på over- eller underleppen til den andre. Etter hvert kan du føre tungen forsiktig inn i munnen på den du kysser. Da skal din tunge være myk og møte den andres myke tunge. Så kan tungene leke forsiktig med hverandre.

By Nazario Murzike

Når startet bompenger i Norge? :: Hvor finner jeg kvittering Elkjøp?
Nyttige lenker