Hjem > V > Vil Du Vedde Anmeldelse?

Vil du vedde anmeldelse?

Vil du vedde brettspillet er et lattervekkende familiespill der spillerne utfordres til å utføre forskjellige oppgaver mens de andre spillerne vedder på om de klarer oppgaven eller ikke.

Les mer

Derav, hva går politisk ukorrekt ut på?

Politisk ukorrekt består av ulike kort med setninger på. Poenget med spillet er å lage humor og drøye setninger ved å sette sammen de ulike kortene. En av deltakerne i spillet fungerer som dommer, og avgjør hvem som vinner. Hvordan sende et kryptert dokument? Word eller Excel:

Åpne dokumentet du skal sende • Trykk på Fil øverst til venstre • Nå skal du automatisk komme til Informasjon, men om du ikke gjør det, trykker du på Informasjon øverst til venstre. Velg Beskytt dokument og deretter Krypter med passord. Skriv inn passordet du ønsker.

Hvordan kryptere et pdf dokument?

Slik legger du til passord og tillatelser i PDF-filer:

  1. Åpne en fil i Acrobat og velg Verktøy > Beskytt.
  2. Velg om du ønsker å begrense redigering med et passord, eller om du vil kryptere filen med et sertifikat eller et passord.
  3. Angi ønsket passord eller sikkerhetsmetode.
  4. Klikk på OK og Lagre.
Hvordan sende sensitiv informasjon? Hvordan kan man sende eller dele informasjon på en sikker måte?
  1. Kryptert sending. Det er mulig å sikre kommunikasjonskanalen mellom avsender og mottaker.
  2. Kryptert melding. Man kan sikre selve meldingen ved å kryptere den.
  3. Kryptert vedlegg. Det er også mulig å passordsikre et vedlegg.
  4. Dele tilgang til et dokument i skyen.

Er det trygt å sende personnummer på mail?

Fødselsnummeret skal ikke være synlig i konvoluttvinduet eller være skrevet på utsiden av konvolutten. Vi anbefaler kryptering ved sending av fødselsnummer på usikret e-post, men virksomheten må gjøre egne vurderinger basert på den konkrete situasjonen. Er det trygt å sende personnummer på SMS? Millioner av mennesker blir hvert år utsatt for identitetstyveri, så du skal ikke under noen omstendighet sende personlig informasjon som personnummer og passord i en tekstmelding.

Kan man oppgi personnummer?

I følge Datatilsynet kan fødselsnummer kun brukes når det foreligger saklig behov, og når det er umulig å oppnå tilfredstillende identifikasjon ved bruk av andre metoder, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, medlems- eller kundenummer. Hvordan fjerne hemmelig samtale på messenger? Hvordan fjerner jeg en av enhetene mine fra en hemmelig Messenger-samtale?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk på Personvern på menyen.
  3. Trykk på Ende-til-ende-kryptering.
  4. Trykk på navnet på enheten du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern enhet.

Hvor trygt er Messenger?

Også videosamtaler via Messenger støtter denne krypteringsformen. Slik kryptering har Facebook også på sin andre meldingstjeneste, WhatsApp. Men i motsetning til WhatsApp, der alle samtaler blir kryptert som standard, er det i Messenger opp til deg selv hvilke samtaler som skal holdes hemmelige.

By Berkie

Hva betyr symbolene på snap? :: Hva menes med kryptert?
Nyttige lenker