Hjem > H > Hva Er Forskjell På Iphone 12 Pro Og Pro Max?

Hva er forskjell på iPhone 12 Pro og Pro Max?

12 Pro Max har enda større sensorer enn 12 Pro, og har derfor også et større kamerasystem men det har nesten alle mobiler nå for tiden. Et deksel “retter” plagen med at de buler ut. Det mest oppsiktsvennde med 12 Pro Max er at panelet er økt fra 6,5″ til 6,7″ i år.

Les mer

Tilsvarende, er iphone 12 pro max og 13 pro max like store?

iPhone 13 Pro Max passer til store hender

Den største Apple-mobilen kommer akkurat som sin forgjenger, iPhone 12 Pro Max, med 6,7″ skjerm med en oppløsning på 2778 x 1284 piksler. Den normale Pro-modellen har til sammenligning en skjerm på 6,1″ og en oppløsning på 2532 x 1170 piksler.
Hva er forskjell på iPhone 13 Pro og Pro Max? Utseendemessig er Pro-modellen like stor som iPhone 13, mens Pro Max er litt større igjen. Det er rustfritt stål på rammen rundt Pro-modellene, noe som gjør de mer solide enn de rimeligere modellene med aluminiumsramme. Fargene Pro Max kommer i er graphite, gold, silver og sierra blue.

Hvilken iPhone er best 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Er iPhone 12 Pro verdt pengene? Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest.

Hvilken iPhone er best i test?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft. Er iPhone 12 og 13 like store? De to modellene har dessuten lignende mål, men de er likevel ikke identiske. Fjorårets iPhone 12 måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, mens nye iPhone 13 ligger på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. Dermed er den nyeste modellen en liten anelse tykkere. Den er også 10 gram tyngre enn iPhone 12, som veier 164 gram.

Hva er forskjellen på iPhone 13 Pro og iPhone 13?

Utseendet er forholdsvis uendret, bortsett fra at kameraene på iPhone 13 har skiftet plass, at mobilene er blitt marginale 0,3 mm tykkere og at busslommen der frontkameraet sitter er blitt 20 prosent mindre. Det gjør at man får litt mer skjermflate enn i fjor. Kan man bruke samme deksel på iPhone 12 og 13? Ja! Målene på flere modeller skiller seg bare med 0,1-0,2 mm, noe som betyr at det samme dekselet vil passe perfekt til flere iPhone-modeller.

Hvorfor velge iPhone 13 Pro Max?

Hvis du er ute etter den overlegent beste iPhone-modellen Apple har skapt, er det iPhone 13 Pro Max du skal velge. Først og fremst fordi batteriet har meget solid utholdenhet. Du trenger også store lommer, både bokstavelig og billedlig talt, for denne telefonen er både stor og dyr.

By Callan Sten

Hva skjedde med det norske språket i 1814? :: Hvorfor velge boligselgerforsikring?
Nyttige lenker