Hjem > H > Hva Betyr ✌?

Hva betyr ✌?

✌Betydning og Beskrivelse

Det står for "seier" på engelsk, som betyr seier, og brukes vanligvis når man feirer 🎉 . Det kan også bety "Yeah" på kinesisk.

Les mer

Angående dette, hva betyr stjerne emoji?

Det brukes vanligvis til å beskrive ting som er drømmende, skinnende, nytt, rent og har spesiell betydning. Du kan også spørre hva betyr emoji aubergine? Emoji 🍆 - Aubergine

Noen ganger når du bruker emojin betyr det også penis! Årsaken til at aubergine emojin ofte må symbolisere penis er trolig fordi den har mer felles med en penis enn for eksempel penis. banan emojin eller gulrot emojin.

Derav, hva betyr 🖖?

Hva betyr 🖖

Denne emojien representerer en hånd som er åpnet og har skilt ring- og langfingre som danner en slags V, som hovedsakelig brukes til å representere Vulcan-hilsenen. Vulcan-hilsenen er en klassisk hilsen / håndbevegelse som er nært forbundet med Star Trek-ikonet Spock.
Også, hva betyr 💗? 💗Betydning og Beskrivelse

Betydningen av emoji-symbol 💗 er voksende hjerte, det er relatert til følelser, kjærlighet, nervøs, spent, finner du det i emoji-kategorien: "😂 Smilefjes og følelser" - "💋 følelse".

Dessuten, hva betyr 🌸?

🌸Betydning og Beskrivelse

En rosa kirsebærblomst med fem kronblader. Den ble født i Kina og er kjent i Japan. Det refererer vanligvis til selve blomsten, som er kirsebærblomst og ofte brukes til å uttrykke romantikk, kjærlighet og håp.
Dessuten, hva betyr 🧡? Hva betyr 🧡

Det oransje hjertet er noe som er knyttet til omsorg, ro, velvære og lunger. Det kan brukes til å uttrykke følelser av lykke, varme, entusiasme, kreativitet eller oppmuntring. Når det gjelder rene følelser av kjærlighet, er den generelle betydningen av det oransje hjertet at du bare vil være venner.

Hva betyr 🍑?

🍑Betydning og Beskrivelse

Det betyr vanligvis en frukt som fersken, og det er mange historier om det. Folk bruker vanligvis sin form for å antyde rumpa, i stedet for å bruke den som fersken.
Følgelig, hva betyr 🍒? Betydningen av emoji-symbol 🍒 er kirsebær, det er relatert til bær, kirsebær, moreller, finner du det i emoji-kategorien: "🍓 Mat og drikke" - "🍅 mat-frukt".

Folk spør også hva symboliserer fersken?

Symbolikk. For buddhistene er fersken en av de tre velsignede fruktene (sammen med sitron og granateple). I Japan betraktes ferskentreet som udødelighetens tre, mens blomstene symboliserer vår og ekteskap. Også i Kina har frukten symbolisert udødelighet, vår, ungdom og ekteskap.

By Tamah Vanalphen

Er det lov å skrive åssen? :: Hvordan bli bedre på rettskriving?
Nyttige lenker