Hjem > H > Hva Vil Det Si Å Ha Nettverk?

Hva vil det si å ha nettverk?

Nettverk er en betegnelse på et system av sammenkoblede datamaskiner. Det kan være et lokalt nettverk (LAN) eller et åpent nettverk (WAN). Det er ikke noen begrensninger på størrelsen på et nettverk. Internett er et eksempel på et veldig stort nettverk.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva dette angår?

Hva Angår betyr omtrent det samme som vedrørende. Hva betyr nylig? Nylig betyr omtrent det samme som Akkurat.

Hva betyr Nætt?

1 Lite og pent. 2 Søt. Man kan også spørre hva er et sosialt nettverk ndla? Begrepet sosiale nettverk brukes både om fysiske sosiale nettverk med personer vi har en personlig relasjon med, og om digitale sosiale nettverk der kontakt mellom medlemmene foregår kun på internett.

Dessuten, hva gjør en ruter?

En ruter er en enhet som leverer Wi-Fi-tilkobling, og som vanligvis er koblet til et modem. Den sender informasjon fra internett til personlige enheter, for eksempel datamaskiner, telefoner og nettbrett. Disse internettilkoblede enhetene i hjemmet ditt utgjør et lokalnettverk (LAN). Hva kan man bruke sosiale medier til? Sosiale medier brukes av privatpersoner til å kommunisere med andre brukere, men de brukes også til nyhetsformidling, markedsføring, politiske ytringer og offentlig informasjon.

Hva betyr Lænt på trøndersk?

«Det va så lænt at æ hoillt på å pess mæ ut» betyr at personen det her er snakk om hadde en opplevelse som var så morsom at det var vanskelig å opprettholde kontrollen på urinblæren. Ta dette i betraktning, hva er en trønder? Trønder er en betegnelse på en person fra landsdelen og fylket Trøndelag. Trønder er et norrønt ord þrœnd(i)r som kommer av þroásk – å vokse, og betyr således «de sterke» eller «de fruktbare».

Hva betyr kakskiv Trondheim?

Skilt i glasdisken i Seven–eleven ved krysset mellom Munkegata og Dronningens gate i Trondheim: «Kakskiv» ('brødskive').

By Petty Uyetake

Hva er et sosialt nettverk definisjon? :: Kvifor kan ein ikkje sende signal på den frekvensen ein sjølv vil?
Nyttige lenker