Hjem > E > Er Et Bilde Av En Kvittering Gyldig?

Er et bilde av en kvittering gyldig?

Det er altså fullt mulig å ta et bilde av papirkvitteringer og deretter kaste disse, dette er ikke noe du bare kan gjøre i enkelte regnskapssystemer, men uansett hvordan du fører regnskapet ditt.

Les mer

Angående dette, kan kontoutskrift brukes som kvittering?

Kontoutskrift skal holde

Men om du ikke finner verken digitale eller analoge kvitteringer, finnes det enda en utvei: Kontoutskrifter. - Vi mener kontoutskrifter på lang vei sannsynliggjør kjøpet, og bør være tilstrekkelig for butikken, sier kommunikasjonsrådgiver Ann Hege Skogly i Forbrukerrådet til DinSide.
Følgelig, når gjelder angreretten ved salg utenfor faste forretningslokaler? Eksempler på salg utenfor faste forretningslokaler er gatesalg, messesalg og oppsøkende dørsalg. Fjernsalg er salg ved bruk av fjernkommunikasjon, som netthandel, TV og ved telefonsalg. Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett).

Følgelig, hvor finner vi regelen om hvilke parter angrerettloven gjelder for?

Virkeområde. Loven gjelder ved salg av varer og tjenester til forbruker, når den næringsdrivende opptrer i næringsvirksomhet, og avtalen inngås ved fjernsalg eller salg utenom faste forretningslokaler. Har man angrerett på mobil? Du har angrerett når: kjøpet har blitt gjort over internett eller via telefon (og næringsdrivende har lagt opp til at salget skal skje på den måten). kjøpet foregikk hjemme, på gaten eller stand – og du handlet for over 300 kroner.

Så, hva er uanmodet telefonsalg?

Uanmodet telefonsalg. Før det blir inngått en avtale som følge av at den næringsdrivende uanmodet har fremsatt et tilbud på telefon, skal den næringsdrivende bekrefte tilbudet skriftlig på et varig medium etter at telefonsamtalen er avsluttet. Du kan også spørre har man angrerett på bilkjøp? Det ville vært vanskelig å være en bilforhandler dersom bilkjøpere stadig kunne få omgjøre kjøpet og levere tilbake bilen. Det er derfor det klare utgangspunkt i både kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven at kjøper ikke har angrerett eller angrefrist ved bilkjøp.

Tilsvarende, har man angrerett på leiekontrakt?

Etter loven har ikke næringsdrivende angrerett, men de har imidlertid avtalefrihet til å inngå en avtale under en prøveperiode uten forpliktelser. Angreretten gjelder ved salg av varer og tjenester til forbrukere. Ved inngåelse av leiekontrakt har du i utgangspunktet ikke angrerett. Folk spør også hva er fornøydgaranti? Fornøydgaranti: Hvis produktet ikke når opp til forventningene du ble lovet i butikk og du er misfornøyd, kan du returnere det. Åpent kjøp: Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake - men da skal produktet være ubrukt i originalemballasje. Kalles også "angrerett".

Også, hva skal til for å heve et kjøp?

Heving innebærer at avtalen oppheves. I den grad det er mulig, leverer kjøper varen tilbake. Selger på sin side må returnere kjøpesum eller vederlag til kjøper. Vilkåret for at en forbrukerkjøper skal ha rett til å heve et kjøp, er at det foreligger en mangel og at denne mangelen ikke er uvesentlig.

By Salomo Paynter

Hvordan få flere språk på Netflix? :: Hva er aldersgrensa på monster?
Nyttige lenker