Hjem > H > Hva Er Eksklusive?

Hva er eksklusive?

Eksklusiv betyr utsøkt, luksuriøs eller spesiell og av meget høy standard.

Les mer

Man kan også spørre hvor mye koster tinder i måneden?

Forbrukerrådet har gjennomført stikkprøver som viser at det er store prisforskjeller for de ulike Tinder-abonnementene i Norge. De har funnet at brukere kan betale alt fra 55 kroner til 229 kroner i måneden for tjenesten Tinder Pluss, og mellom 135 kroner til 455 kroner for det dyreste abonnementet Platinum. Hva er forskjell på Tinder pluss og gull? Tinder Pluss inkluderer ikke lenger gratis superlikes eller gratis boost hver måned. Tinder Gull inkluderer nå 5 superlikes per uke i stedet for 5 superlikes per dag.

Hvordan fungerer Tinder gull?

Gå for gull og se hvem som liker deg

Med Tinder Gull sparer du tid ved å få se hvem som liker deg. Med bare et enkelt trykk kan du matche, nikse og forstørre bilder for å se hele profiler. Mye mer effektiv bruk av tiden din på nett!
Hva er spisse Tinder? Når fjellene opp til snøgrensen, dannes alpine former, idet småbreer graver ut botner med stupbratte vegger. Disse botnene er ofte så store og brede at det bare er smale kammer (egger) mellom dem. Tinder dannes når tre eller flere botnbreer gnager seg inn mot hverandre.

Hvordan snakke med en jente på Tinder?

Du lager din egen profil med bilde, albumbilder og en liten kort tekst om deg selv. Når det er gjort er det bare å sveipe i vei. Du sveiper til venstre hvis hun ikke er interessant, og til høyre hvis du liker henne. Viser de interesse tilbake kommer dere i kontakt og kan snakke sammen på tinder. Hvordan velger Tinder topp utvalgte? Topp Utvalgte

  1. Topp Utvalgte er det nyeste tilskuddet til Tinder Gull og Platina-opplevelsen, og er designet for å fremheve de mest sveipeverdige av de potensielle matchene dine.
  2. Bruk gull- eller platina-flammeikonet på Oppdagelse-skjermen for å sjekke dine Topp Utvalgte.

Angående dette, kan man blokkere noen på tinder?

Del kontaktlisten fra enheten din med Tinder, og velg de kontaktene du ønsker å blokkere: Åpne Tinder og trykk på profil-ikonet. Gå til «Innstillinger» Rull ned og velg «Blokker kontakter» Deretter, hvilken vei sveiper man på tinder? Tinder fungerer slik at hvis du liker profilen du ser, så sveiper du til høyre. Hvis du derimot ikke liker profilen du ser, så sveiper du mot venstre. Det høres kanskje enkelt ut, men i virkeligheten kan det være en real tålmodighetsprøve, tidkrevende og utmattende.

Hva gjør man på date nr 2?

- Aktiviteter for date nummer to kan være hva som helst man ikke gjorde på første date, sier Andreas. Hvis første date besto av å ta en kaffe sammen, kan date nummer to gjerne være å dra på en utstilling sammen, se en film, teste ut en bar eller hva som helst så lenge det ikke krever veldig mye investering.

By Ziagos Jonas

Kan man steke frossen kalkun? :: Når er det flest på Tinder?
Nyttige lenker