Hjem > N > Når Kommer 2022 Tvene?

Når kommer 2022 tvene?

Vi vet ikke hvor mye modellen kommer til å koste, men Panasonic sier at TV-en skal være i butikkene sommeren 2022, en gang mellom juni og august.

Les mer

Hvor lenge varer en flatskjerm?

* LCD-skjermer lever 50 000 - 75 000 timer (tilsvarende 20 - 30 år). * TV-teknologien utvikles så raskt at de fleste vil skifte ut skjermene lenge før de er utslitt. Deretter, hvor lang levetid har en tv? De fleste produsenter oppgir for eksempel 60 000 timers levetid på LCD TV-apparater. Det tilsvarer hele 23 år med syv timers TV-titting daglig, og er ganske langt unna en ny TV annethvert år!

Hva kommer på TV 2022?

DatoTittelMerknad
25. marsHarm og HegsethTalkshow med Vegard Harm og Morten Hegseth
14. aprilArveoppgjøretForbruker- og realityserie med Siri Kristiansen som programleder
24. aprilKorps UnitedRealityprogram med Sigrid Bonde Tusvik som programleder
18. maiGunhilds kampDokumentarserie med Gunhild Stordalen
Derav, hva er neo qled? Neo QLED er inspirert av Samsungs enorme Mini-LED-TV «The Wall», og tar altså i bruk en helt ny type LED-enhet, utviklet av Samsung, som har som jobb å fokusere lyset gjennom det såkalte quantun dot-filteret.

Hva er forskjellen på OLED og QLED?

OLED står for Organic Light Emitting Diode. Denne teknologien er helt annen enn den du finner i LED/LCD-er. I motsetning til QLED, sender hver av pikslene ut eget lys. Disse pikslene kan slås helt av, slik at de ikke gir fra seg noe lys. Angående dette, når fikk vi tv? Større og flatere. I Norge forsvant CRT-teknologien allerede i 2004, da flatskjerm-TV-ene for alvor kom på markedet. Fjernsynet var ikke lenger en boks i stua man kunne sette potteplanta på. Nå ble TV-en gjerne montert på veggen, og i mange hjem hadde den også vokst med mange tommer.

Når kom Smart TV?

Utviklingen har nemlig vært stor siden de første Smart-TV-funksjonene begynte å dukke opp allerede i 2009. I praksis kan vi si tjenestene begynte å bli stabile i 2011, mens de begynte å bli raske nå i 2012. Dessverre har TV-produsentene glemt det aller viktigste: At det lønner seg å ta vare på eksisterende kunder. Deretter, når kom led tv? 2009 kan bli et LED år.

I 2008 var ikke LED-teknologi noe kjent fenomen, men nå er det en stigende interesse for teknologien.

Hvorfor velge Smart TV?

Stadig flere kjøper smart-TV

Ved å koble tv-en til internett kan du i tillegg til å se ordinære programmer gjøre andre ting som for eksempel sjekke e-post, surfe på nettet, eller strømme både film og musikk via noen av de mange strømmetjenestene som finnes.

By Sergio

Hvilke TV skal man velge? :: Hvordan så spirer?
Nyttige lenker