Hjem > N > Når Blir Karakterene Lagt Ut På Studentweb?

Når blir karakterene lagt ut på studentweb?

Karakteren kunngjøres innen tre uker etter eksamen i Studentweb. Dersom fristen faller på helg eller helligdag utvides den til neste virkedag. Sensurfristen kan i enkelte tilfeller utvides på grunn av helligdager i sensurperioden.

Les mer

Hvor lang tid tar det å få begrunnelse på eksamen?

Du får normalt begrunnelsen innen to uker etter du har bedt om den. I begrunnelsen redegjøres det for karakteren din med vurdering av dine prestasjoner. Begrunnelsen gis enten muntlig eller skriftlig. Når får man svar på skriftlig eksamen 2021? Skriftlige eksamener

Karakterene for høsteksamen 2020 legges ut på PrivatistWeb etter 4. januar 2021.

Når settes karakterene 2021?

Det er elevens plikt, i samarbeid med skolen, å sørge for at læreren har et vurderingsgrunnlag. Er man i tvil om det er vurderingsgrunnlag i alle fag bør man snarest ta kontakt med kontaktlærer eller faglærer for å avklare dette! Standpunktkarakterene deles ut TIRSDAG 1. JUNI. Hvor kan jeg finne eksamenskarakteren min? Eksamensresultatene dine finner du i Studentweb. Karakterer kunngjøres innen tre uker etter eksamen. Slik ber du om begrunnelse for karakter, klage på eksamen eller bestiller karakterutskrift og vitnemål.

Også, hvordan ta eksamen på nytt uib?

Om du vil ta eksamen på nytt i eit emne, er det nokre korte prinsipp som gjeld: Du kan sjølv melde deg til ny vurdering på Studentweb. Eventuelle obligatoriske øvingar må vere gyldige. Om ikkje må du ta heile emnet på nytt i eit semester med undervisning. Hvor mange ganger kan man ta eksamen UiB? Du har bare tre forsøk på å ta eksamen i et emne. Du bør derfor trekke deg fra eksamen dersom du finner ut at du ikke vil fullføre emnet. Fristen for å trekke seg er 14 dager før eksamensdagen og du må gjøre det i StudentWeb.

Hva slags karakter er C?

C: God. Generell beskrivelse: "Jevnt god prestasjon som er tilfredsstillende på de fleste områder. Kandidaten viser god vurderingsevne og selvstendighet på de viktigste områdene". Hvor kan jeg finne vitnemålet mitt? For å sjå om vitnemålet ditt ligg i NVB må du logge deg inn i søkerportalen med ID-porten. Finn du ikkje vitnemålet ditt, må du kontakte den vidaregåande skolen din og sjekke om skolen har høve til å lagre vitnemålet ditt i NVB.

Folk spør også hvor kan jeg finne elektronisk vitnemål?

Du kan finne det elektroniske vitnemålet ditt i NVB ved å logge deg inn i søkerportalen til Samordna Opptak med ID-porten. Dersom det elektroniske vitnemålet ditt ikke ligger der, kan du kontakte skolen du har gått på og spørre om de har mulighet til å lagre vitnemålet ditt i NVB.

By Xanthus

Hvem betaler oppussingen i Eventyrlig Oppussing? :: Når får man sensur UiB?
Nyttige lenker