Hjem > N > Når Får Jeg Pakken Min?

Når får jeg pakken min?

Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Les mer

Folk spør også når sender posten brev?

Veiledende leveringstid for all post frankert med frimerker er 2–3 virkedager. Finn prisene her når du skal sende. Fra leverer vi post annenhver dag. Du kan også spørre blir det levert post på lørdager? Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Dessuten, hvor lang leveringstid med posten?

Transporttid er normalt 1–3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Hvor lang tid tar det å få en pakke i Norge? Norgespakke™ opptil 35 kg

Frakttid 1–5 dager, med sporing og erstatning. Send hjemmefra, eller levere selv på Posten.

Og et annet spørsmål, når hentes posten i post i butikk?

Man.–fre.08.00–21.00
Lør.09.00–21.00
Søn.10.00–19.00
Dessuten, hvor lang tid tar det for et brev kommer frem? Frakttiden er to til tre dager, og det avhenger av hvor du sender fra og til.

Når blir de røde postkassene tømt?

Postverkets postkasse blir tømt 1 gang pr. dag, ca. kl. 16.00. Hva er verdien på et A frimerke? Frimerkene er uten påført verdi. De er til enhver tid gyldige som frankering for den vektsatsen de er utgitt til.

Derav, hva koster hjemlevering posten?

Det koster 57 kroner ved bestilling samme dag som du får melding. Dersom du bestiller senere koster det 89 kroner. Dersom du har flere pakker som sendes samlet fra samme avsender koster det 42 kroner for hver ekstra pakke.

By Becht

Når får man sensur UiB? :: Hvorfor kan man ikke overføre penger i helgen?
Nyttige lenker