Hjem > H > Hva Er Nytt På Apple Watch 6?

Hva er nytt på Apple Watch 6?

Apple Watch Series 6 har mange merkbare maskinvareforbedringer, inkludert en raskere S6 SiP (System in Package) og neste generasjons høydemåler som alltid er på, i tillegg til den mest fargerike produktserien så langt, med nye urkassefinisher og remmer i en flott palett.

Les mer

Kan man bruke Apple Watch uten iPhone?

Med Apple Watch med mobilfunksjonalitet og et aktivert mobildataabonnement kan du være tilkoblet selv om du ikke har med deg iPhonen. På alle andre Apple Watch-modeller er det fortsatt ting du kan gjøre selv uten iPhone og Wi-Fi-tilkobling. Hvordan bade med Apple Watch? Svøm med Apple Watch

  1. Åpne Trening-appen.
  2. Rull til Svømming i basseng eller Svømming i åpent vann.
  3. Trykk for å starte treningsøkten, eller trykk på Mer-knappen.
  4. Når du skal svømme i basseng, vrir du på Digital Crown for å angi bassengets lengde.
  5. Vent på nedtellingen, som tar tre sekunder.

Du kan også spørre hva er vanndråpen på apple watch?

Vannlås er på og skjermen reagerer ikke når du trykker. Vri på Digital Crown for å låse opp Apple Watch. Vanndråpe-symbolet vises kun på Apple Watch Series 2 eller nyere og Apple Watch SE. Hvor mye tåler Apple Watch? Bare hopp i det. Apple Watch er vannbestandig ned til 50 meter. Så enten du svømmer i åpent hav eller du kjører en treningsøkt i bassenget, trenger du ikke være redd for klokken.

Er det verdt å kjøpe Apple Watch?

Apple Watch er et tilbehør, til og med et innfall

I mange henseender er klokken et innfall, og med mindre tiden din er penger, krever yrket ditt det eller du har penger, Apple Watch Det er ikke nødvendigvis det vi anser som "et godt kjøp."
Du kan også spørre hva er siste apple watch? Apple Watch Series 7

Gjør mer. Vår største skjerm til nå.

Hvordan nullstille Apple Watch uten kode?

Trykk og hold nede sideknappen til du ser Slå av. Trykk og hold nede Digital Crown til du ser Slett alt innhold og alle innstillinger. Trykk på Tilbakestill, og trykk deretter på Tilbakestill igjen for å bekrefte. Vent til prosessen er fullført, og deretter konfigurerer du Apple Watch på nytt. Hvordan fjerne Aktiveringslås Apple Watch? Slik fjerner du Aktiveringslås

  1. Gå til www.iCloud.com/find.
  2. Logg på med Apple-ID og passord.
  3. Klikk på Alle enheter øverst.
  4. Velg enheten du vil fjerne fra iCloud.
  5. Klikk på Fjern fra konto.

Hva er Aktiveringslås på Apple Watch?

inkluderer en funksjon som kalles Aktiveringslås og som er laget for å hindre at noen bruker din Apple Watch hvis du mister den eller den blir stjålet. Dette kan bidra til å sikre enheten selv om den havner i feil hender, og det kan øke sjansene for at du får den tilbake.

By Ehling Markewich

Hva er best Garmin eller Polar? :: Når kommer det ny Apple Watch?
Nyttige lenker