Hjem > N > Når Kommer Det Ny Apple Watch?

Når kommer det ny Apple Watch?

Apple Watch Series 7 med en større og mer avansert skjerm kan bestilles fra og med fredag 8. oktober. Apple presenterte i dag Apple Watch Series 7 med den største og mest avanserte Apple Watch-skjermen noensinne og en nydesignet Retina-skjerm som alltid er på, og har et vesentlig større skjermområde og tynnere rammer.

Les mer

Når kommer Apple Watch 7?

Apple Watch Series 7Apple Watch Series 6
Finnes med mobilnettJa, 4GJa, 4G
Har falldeteksjon
VanntettSvømmetett, ned til 50 meterSvømmetett, ned til 50 meter
Lanseringsår20212020
Derav, når kommer apple watch 6? Apple Watch 6 ble avduket ved selskapets Time Flies-begivenhet 15. september 2020.

Kan man dusje med Apple Watch 7?

Apple Watch er vannbestandig, men ikke vanntett. * Du kan for eksempel ha på deg og bruke Apple Watch under trening (det er greit å utsette den for svette), i regn og mens du vasker hendene. Kommer det ny Apple Watch 2021? WatchOS 8 er den nye programvaren fra Apple i 2021, men akkurat som designet til den nye klokken, tilføyer det ikke mye nytt til opplevelsen av Apple Watch. Watch 7 drives av en «ny» brikke, kalt S7, men den er ikke kraftigere enn S6, som befinner seg i Watch 6.

Hvordan å resette Apple Watch?

Slett Apple Watch og innstillinger

  1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.
  2. Velg Generelt > Nullstill, og trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger, og oppgi koden. Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet, får du to alternativer – Slett alt og Slett alt og behold abonnement.
Du kan også spørre hva er forskjellen på apple watch 7? Apple Watch 7 kommer ikke med noen nye sensorer, men det er en ny funksjon for falldeteksjon for syklister samt en forbedret algoritme for sporing av turer med el-sykkel. Den forstørrede skjermen gir deg også et tastatur på skjermen, der du kan sveipe for å skrive.

Hva er nytt på Apple Watch 7?

Den største og mest avanserte skjermen, den mest solide Apple Watch og hurtiglading (Apple Watch Series 7) Nye Apple Watch har større skjerm med smalere ramme og en effekt som bryter lyset i kantene. Med USB-C-kabelen som medfølger, lades Apple Watch Series 7 raskere enn noen annen Apple Watch-modell. Hvordan bruke Apple Watch 7? Slik bruker du Apple Watch

  1. Trykk for å se urskiven eller Hjem-skjermen.
  2. Dobbelttrykk for å gå tilbake til forrige app.
  3. Trykk og hold for å bruke Siri.
  4. Vri for å zoome, rulle eller justere hva som er på skjermen.
  5. På Apple Watch Series 2 eller nyere og Apple Watch SE* kan du vri for å låse opp skjermen under en svømmeøkt.

Hva er forskjellen på Apple Watch 6 og se?

Apple Watch SE har hakket mindre prosessorkraft enn Apple Watch Series 6 – men det har ifølge anmelderne lite å si i hverdagen: Dette er en nemlig en fantastisk smartklokke, bare til en litt lavere pris. Apple Watch SE kommer i tre farger i aluminium, og har skjerm av Ion-X-glass.

By Goles Carlsley

Hva er nytt på Apple Watch 6? :: Hvem får DNB pluss?
Nyttige lenker