Hjem > N > Når Kom Mobil Med Kamera?

Når kom mobil med kamera?

Sony Ericsson kom med MMS - 2002

T68i fikk også mye omtale for fargeskjermen og sin beskjedne størrelse. Kameraet er nærmest en selvfølge i dagens mobiltelefoner. Først ute med mobilkamera i Norge, var Nokia med sin 7650.

Les mer

Hvor mye veide den første telefonen?

De første telefonene var (såvidt) bærbare og veide bare 7 kg. Ta dette i betraktning, hvem fant opp den første mobiltelefonen? Mobiltelefon/Oppfinnere

Hvor mange har mobiltelefon i Norge?

Norge er på verdenstoppen i bruk av smartelefon

Andelen som har en moderne mobil har vokst fra 79 prosent i 2013 til 89 prosent i 4. kvartal 2016. Andelen er like høy blant kvinner som blant menn.
Også, hvordan sendes og mottas signaler i en mobiltelefon? I mobiltelefonen er det enkelt forklart flere antenner som kan sende og motta radiobølger. Radiobølgene er formet (modulert) slik at de kan bære data. Tale overføres også som data. Når du ringer nummeret til en venn med mobilen, sendes signaler trådløst til basestasjonen som er nærmest deg.

Dessuten, hva bruker vi mobilen til?

Foruten å ringe, er det å sjekke åpningstid i butikken blant oppgavene vi oftest bruker den til. Hver tredje benytter mobilen til dette. Andre populære forbrukerrelaterte bruksområder er å finne nærmeste butikk, sjekke lagerstatus og ordrestatus på varer, samt å lese andres produktvurderinger. Hvor lenge er det vanlig å ha en mobil? Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år. - I denne dommen slår også Høyesterett fast at 3-4 år er «vesentlig lengre enn to år» og at reklamsjonstiden på en mobiltelefon derfor er 5 år, og ikke 2 år.

Hva består en mobiltelefon av?

Mobilskjermen er laget av silikon, med et tynt lag av tinn, kalium og det sjeldne metallet indium, som sørger for at mobilen har berøringsskjerm. Batteriet inneholder kobolt, grafitt og litium. I kretskortet er det gull, kobber, sølv, wolfram, tantal og tinn. Prosessoren inneholder også flere metaller. Folk spør også hvor kommer ordet telefon fra? Telefon (av gresk tele, «fjern» og phono, «lyd») er en telekommunikasjonsinnretning som overfører lyd ved hjelp av elektriske signaler.

Hvor mange i verden har mobil?

Artikkelen er flere år gammel. Det finnes nå omtrent 4,3 milliarder mobilabonnementer i verden. På bare 30 år er dermed mobiltelefonen blitt verdens mest utbredte teknologi.

By Kleinstein

Hvor mange typer Pokemon er det? :: Når ble Telefon allemannseie?
Nyttige lenker