Hjem > H > Hva Dekker Helårs Reiseforsikring?

Hva dekker helårs reiseforsikring?

Blir du akutt og uventet syk, eller utsatt for en ulykke på reise, dekker forsikringen behandlingsutgifter, legebesøk, og sykehusopphold uten beløpsgrense. Forsikringen dekker også forhåndsgodkjent hjemtransport fra utlandet, uten sumbegrensning eller egenandel. Du kan også få kompensasjon for tapte feriedager.

Les mer

Deretter, hva dekker reiseforsikring trygg?

Dekker skade på og tap av personlig reisegods ved for eksempel tyveri, ran og skadeverk og merutgifter som påløper ved forsinket bagasje. I tillegg dekkes tap av billetter, pass og penger. Hvilken forsikring har Fagforbundet? I over femti år har forbundene og LO arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til sine medlemmer. Som medlem har du allerede Norges beste innboforsikring som en del av medlemskapet ditt, og ved årsskifte blir den enda bedre. 1. januar 2021 kommer det vilkårsendringer på forsikringen din, som du bør få med deg.

Deretter, hva er inkludert i lo favør?

Er du medlem* i et LO-forbund har du Norges beste innboforsikring inkludert i medlemskapet ditt, i tillegg til gode priser på andre forsikringer. Er dere flere LO-medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade. *gjelder ikke de som har reservert seg. Angående dette, kan man avbestille norwegian billett? Avbestille billett

De fleste av våre billetter kan kanselleres på nett: Hvis du har bestilt din reise hos et reisebyrå og ønsker å kansellere billetten, vennligst ta kontakt direkte med dem for å kansellere.

Hvordan få tilbake penger fra Norwegian?

Få refundert den ubrukte billetten

Dersom du ikke lenger ønsker å reise, kan du kansellere bestillingen og be om å få pengene tilbake for den ubrukte billetten, inkludert på videre flyvninger og returbilletten (dersom du har bestilt dem hos oss).
Kan man endre low fare billetter? Reisemålene kan bare endres fra innenlandsflyvning til innenlandsflyvning (innenfor samme land) eller fra internasjonal flyvning til internasjonal flyvning. Hvis disse betingelsene ikke er oppfylt, kan du når som helst endre din Lowfare eller Lowfare+ billett mot et gebyr.

Hvordan kansellere SAS billett?

Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden vår. Hvis du skal avbestille mer enn 24 timer etter bestilling, må du kontakte SAS Customer Service. Hvis du har rett til refusjon, vil den bli kreditert til kortet du brukte til å betale med. Kan man selge en flybillett? Her er svaret ganske enkelt: Du står fritt til å selge billetten videre dersom du selv ikke kan reise.

Hvilken reiseforsikring dekker Corona?

Er hjemreise fra utlandet dekket hvis jeg blir syk? Hvis området ikke var omfattet av et reiseråd ved avreise, gjelder reiseforsikring som vanlig, inkludert hvis du blir syk av koronaviruset. Det er viktig at du kontakter vår alarmsentral SOS for å få forhåndsgodkjent ny hjemreise ved sykdom.

By Castorina Kientzy

Når godskrives konto? :: Hvordan avbestille reise?
Nyttige lenker