Hjem > N > Når Ble Volvo Kjøpt Opp?

Når ble Volvo kjøpt opp?

Volvo Cars var den del av det svenske Volvo-konsernet frem til 1999, da selskapet ble kjøpt av Ford Motor Company. I 2010 ble Volvo Cars kjøpt opp av Geely Holding. 'Volvo'-navnet eies av Volvo Trademark Holding AB, som eies av Volvo Cars og AB Volvo.

Les mer

Hvor kommer Volvo bilen fra?

Volvo er et svensk bilmerke. Merket er produsert ved Torslandaverken i Torslanda, Göteborg siden 1927. Personbildivisjonen til AB Volvo ble overtatt av Ford i 1999, og er fra 2010 eid av det kinesiske selskapet Geely. Dessuten, hvor mye er volvo verdt? Volvo AB er fremdeles svenskeid, og lager trucker, busser og lastebil. Det er verdt rundt 305 milliarder kroner, og er notert på den svenske børsen.

Deretter, hvilken by ble volvo grunnlagt?

Den første Volvo-bilen kjørte ut av fabrikkportene i Göteborg, på vestkysten av Sverige om morgenen 14. april 1927. Dessuten, hvor mye ble volvo solgt for? – Zhejiang Geely Holding Group har sikret seg den finansieringen som kreves for å sluttføre avtalen, hvor Volvo Personvagnar er verdsatt til 1,8 milliarder dollar (omtrent 11 milliarder kroner, red.

Hvor er Volvo XC90 produsert?

Volvo XC90 (2002–) er en større SUV laget av Volvo i Torslanda. Du kan også spørre hvilken volvo produseres i sverige? Frem til nå er Volvo XC60 produsert i Sverige for det Europeiske markedet.

Hvem er eier av Volvo?

Volvo Personvagnar/Moderorganisasjoner Så, hvor lages bilen? Stadig flere av bilene som selges i Norge lages i andre asiatiske land enn Japan. Bilen som Høyre-leder Erna Solberg kjører lages i Kina, mens de fleste pickupene lages i Thailand.

Hva er Volvo kjent for?

Volvo Personvagnar AB (engelsk markedsnavn Volvo Cars) er en svensk bilprodusent, grunnlagt i Göteborg i 19 har den kinesiske bilprodusenten Geely vært hovedaksjonær i selskapet. Volvo produserer SUV-er, stasjonsvogner og sedaner.

By Soph Ogata

Hvem eier Messenger? :: Når kom den første Volvoen?
Nyttige lenker