Hjem > N > Når Solgte Volvo?

Når solgte Volvo?

Da er vi der dagens del av Volvo-historien starter. Det kinesiske Geely-konsernet var veldig hyppe på å utvide bilsatsingen, som da besto av sitt eget merke enkelt kalt Geely. De fikk tilslaget, og Volvo ble med et pennestrøk kinesiskeid .

Les mer

Hvem kjøpte opp Volvo?

I 2010 ble Volvo Cars kjøpt opp av Geely Holding. Hva betyr Volvo på latin? Volvo: Latin for “jeg ruller”.

Tilsvarende, er volvo produsert i kina?

– Det stemmer at Volvo XC60 T8 fremover vil produseres ved Chengdu-fabrikken i Kina og leveres til Europa, inkludert Norge. Det bekrefter Erik Trosby, PR- og kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway, til Broom. Hvor er Volvo V70 produsert? En av Volvos mest suksessrike bilmodeller gjennom tidene er nå historie. Denne uken rullet det aller siste eksemplaret av V70 av samlebåndet på fabrikken i Torslanda. Dermed er en liten epoke over for Volvo – etter 20 år og 1.250.000 produserte eksemplarer.

Hvor lages bilen?

Stadig flere av bilene som selges i Norge lages i andre asiatiske land enn Japan. Bilen som Høyre-leder Erna Solberg kjører lages i Kina, mens de fleste pickupene lages i Thailand. Hvordan sjekke når bilen er produsert? Det finner du i bilens vognkort. På de de aller fleste vanlige biler skal det tiende tegnet i chassisnummeret gi informasjon om årsmodell. Er det en A er det 2010, er det B er det 2011, C = 2012, D = 2013 osv. osv.

I forhold til dette, hva er forskjellen på volvo t6 og t8?

Forskjellen på en T8 og en T6 motorløsning er bensinmotoren, som i T8 er en 303hk motor, mens man i T6 får med en 253hk bensinmotor. Den elektriske motoren på 87hk er som før. Ettersom de to motorene driver ulike akslinger kan man legge sammen antallet hk for å få en systemeffekt på T6 motoren på 340hk og 590NM. Ta dette i betraktning, hvor bygges volvo xc90? Volvo XC90 (2002–) er en større SUV laget av Volvo i Torslanda.

Tilsvarende, når kommer xc60 elektrisk?

Innen 2025 kommer også en helelektrisk oppfølger av dagens XC60, deres mest solgte modell. Det betyr fire elektriske SUV-er fra Volvo innen 2025. Eller minst fem, om man regner inn C40 i den kategorien.

By Neysa

Hvordan finne ut hvilken bil en person har? :: Hvor produseres Volvo Personbiler?
Nyttige lenker