Hjem > H > Hva Må Man Gjøre Før Man Swapper?

Hva må man gjøre før man swapper?

Slik swapper du på nett

  1. Bestill mobil i nettbutikken. Start bestillingen i knappen under og følg stegene.
  2. Få ny mobil i posten. Sammen med den nye mobilen får du ferdig frankert returemballasje.
  3. Returner den gamle mobilen.

Les mer

Kan man si opp SWAP?

Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale. Hva gjelder SWAP pluss forsikring? Dette er SWAP Plussforsikring

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned.

Kan man swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder. Så, er det bindingstid på telenor? Dette er inkludert i alle Telenor-abonnement:

Ingen binding.

Hva dekker SWAP?

Når du kjøper mobil med SWAP får du skjermforsikring inkludert. Nå får du i tillegg SWAP Plussforsikring inkludert de to første månedene, og du kan senke skuldrene i visshet om at mobilen din er forsikret mot alle skader, uhell og tyveri. Etter 2 måneder er prisen 99,- per måned. Angående dette, hvor kan man pante telefoner? Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

Hvordan fungerer MobilPant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss. Tilsvarende, hvordan kvitte seg med gamle mobiler? Gjenvinning

  1. Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  2. Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.

Ta dette i betraktning, hva er fordelen med svitsj?

Med SVITSJ betaler du ingenting idet du kjøper mobilen du vil ha, men får en fast månedspris over 24 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på et valgfritt Telia-abonnement uten binding.

By Gaiser Gaerlan

Hvorfor er nettet ustabilt? :: Hvordan slå av PC som har låst seg?
Nyttige lenker