Hjem > H > Hva Betyr Det At Tilkoblingen Ikke Er Privat?

Hva betyr det at tilkoblingen ikke er privat?

Hva er din forbindelse er ikke privat melding? Denne advarselen vises i Google Chrome for å hindre deg i å besøke potensielt farlige nettsteder. Det er relatert til nettstedets SSL-tilkobling (Secure Socket Layer) eller SSL-sertifikat.

Les mer

I forhold til dette, hvordan fjerne ikke sikker nettside?

Viktig: Vi anbefaler ikke å slå av varsler.

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer. Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet. Sikkerhet.
  4. Velg Ingen beskyttelse (anbefales ikke) under «Safe Browsing».
Tilsvarende, hvorfor kommer jeg ikke inn på google chrome? Avinstaller Chrome, og installer den på nytt.

Det kan hende det er noe galt med Chrome-profilen din, og at det er årsaken til problemene. Avinstaller Chrome, og husk å merke av i boksen for sletting av nettlesingsdataene. Installer deretter Chrome på nytt.

Du kan også spørre hva betyr dette nettstedet er ikke tilgjengelig?

Denne meldingen betyr at Google Chrome ikke kunne finne og laste inn nettsiden du prøver å åpne. Deretter, hva betyr net :: err_cert_authority_invalid? Du ser denne feilmeldingen hvis siden bruker et sertifikat som ikke er konfigurert riktig på datamaskinen din.

Ta dette i betraktning, er denne siden sikker?

For å sjekke dette må man se at det angis HTTPS foran nettadressen til siden, eller at man har en grønn hengelås foran nettadressen. Det er imidlertid svært viktig å huske at HTTPS ikke sier noe om nettsiden du besøker. Det kan fortsatt være svindlere som opererer denne. Hvordan gjøre nettsiden sikker? For å få en sikker nettside med HTTPS, må du installere et SSL-sertifikat og omdirigere HTTP til HTTPS ved å bruke en . htaccess-fil. På one.com gjør vi det enkelt for deg ved å automatisk sette opp din egen HTTPS-tilkobling. Våre alt-i-ett-planer inkluderer et gratis SSL-sertifikat, som vi vil installere for deg.

Hva betyr det når det står ikke sikkert?

Hvis du ser en «Ikke sikkert»-advarsel mens du surfer på nettet med Safari. Safari advarer deg hvis et nettsted du besøker, ikke er sikkert. Når du går til et kryptert nettsted, kontrollerer Safari nettstedets sertifikat og advarer deg hvis sertifikatet er utløpt eller ugyldig. Hva er sikkerhetssertifikat? HVA ER SSL SERTIFIKAT? Et SSL-sertifikat er et digitalt sikkerhetssertifikat som er utstedt til et domene, en organisasjon eller privatperson for å bevise at nettstedet er ekte. Det vil si at nettstedet er dem de utgir seg for å være og ikke er et «lure-nettsted».

Derav, kan ikke åpne google?

Prøv en annen Google-konto

Hvis du har flere Google-kontoer, kan du prøve om du har tilgang til filen via en annen konto. Slik logger du på en annen konto: På Android-enheten din åpner du appen for Google Disk, Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.

By Takara Patella

Kommer ikke på nett med iPhone? :: Hvordan tillate apper?
Nyttige lenker