Hjem > H > Hva Kommer Med Iphone 11?

Hva kommer med iPhone 11?

iPhone 11 får selskap av iPhone 11 Pro og 11 Pro Max. I tillegg til ny iPad og en ny Apple Watch, lanserte Apple tre nye iPhone-modeller tirsdag kveld. Bedre kameraer, bedre skjermer, raskere prosessorer og lenger batteritid er blant nyhetene i mobilene, som kommer i salg 20. september.

Les mer

Hvilken lader bruker iPhone 11?

Inkludert i esken med iPhone-modeller finner du nå en nyere USB-C-til-Lightning-kabel som støtter hurtiglading og er kompatibel med USB-C-strømadaptere og datamaskinporter som du kanskje allerede har. Du kan bruke enten en USB-A-til-Lightning-kabel eller den nyere USB-C-til-Lightning-kabelen med iPhone. Kan man lade iPhone 11 med gammel lader? Fra nettsidene. Apples supportsider informerer om at USB-strømadapteren (laderen) kan brukes til både iPhone og iPod. «Selv om disse USB-strømadapterne er laget for bruk med iPad, kan du bruke dem til å lade alle iPhone- og iPod-modeller ved å koble dem til med en Lightning til USB-kabel eller 30-pinner til USB-kabel.»

Angående dette, hva slags lader har iphone?

I motsetning til Android-telefoner bruker ikke iPhone USB-tilkobling, men Apples egen kontakt, som heter enten Lightning eller 30-pin, avhengig av hvilken iPhone-modell du har. Er iPhone 11 bra? iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene.

Er iPhone 12 bedre enn iPhone 11?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Har iPhone 11 støtte for 5G? Etter 2020, alle Apples nye utgivelser – inkludert iPhone 13 og iPhone 14 – kommer med 5G som standard. Men hvis du vil spar litt penger og kjøp en iPhone 11 i 2022 vil du ikke ha tilgang til 5G-data på den. Ingen av Apples iPhone 11-modeller, inkludert Pro og Pro Max, støtter 5G.

Er det trådløs lading på iPhone 11?

Og hvis du har kommet hit og lurer på om iPhone 11 støtter trådløs lading, er svaret JA. IPhone 11 har innebygd trådløs lading. Hvilken lader følger med iPhone 11 Pro? En velkommen detalj er at Apple i dag leverer en 18 W USB-C-lader med PD til den nye iPhone 11 Pro. Det går nesten nøyaktig dobbelt så raskt å lade batteriet helt opp i en iPhone XS max hvis du bruker en PD-lader, sammenlignet med originalladeren som følger med.

Kan man lade iPhone 12 med gammel lader?

Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi.

By Vetter Rasnick

Kommer iPhone med USB C? :: Hvorfor er Norge et Dialektparadis?
Nyttige lenker