Hjem > B > Blir Det Levert Post På Lørdager?

Blir det levert post på lørdager?

Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Les mer

Når får Post i butikk pakker?

17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00. Du kan be om at vi setter igjen pakken om du ikke er hjemme. Du kan også spørre hvilke dager kjører bring? Pakke på døren: Levering på kveldstid skjer fem dager i uken i byer og tettsteder. Levering på dagtid fem dager i uken i distriktene. Noen mindre tettsteder vil ha levering annenhver dag.

Når Posten kommer til meg?

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17. Hvor ofte leverer Posten pakker? Vil du likevel ha post hver dag, vil posten fortsatt levere mandag til fredag til dem som har postboks. Omtrent halvparten av nordmenn vil få levert "Pakke i postkassen" hver dag, mens den andre halvparten får dette levert annenhver dag.

Når på døgnet leverer PostNord?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Så, hvor lang tid tar posten i norge? Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Deretter, hvor ofte kjører postnord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne. I forhold til dette, hva skjer hvis man ikke er hjemme når posten kommer? Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme? Når du bestiller hjemlevering kan du velge at pakken blir satt igjen. Dersom det ikke er valgt blir pakken levert til nærmeste hentested. Postbudet ringer som regel før levering.

Når må pakkene sendes?

Skal du sende julegaver innenlands, anbefaler Posten at du gjør dette før 16. desember for at de skal komme frem til julaften.

By Pelpel Munzell

Hvor blir Posten sortert? :: Når kommer den nye iPhone 2022?
Nyttige lenker