Hjem > K > Kan Man Vippse I Butikk?

Kan man Vippse i butikk?

For å kunne betale med Vipps i butikker må butikken ha betalingsterminaler som er klargjorte for å kunne vise QR-koder. Det blir derfor opp til hver butikk om betaling med Vipps er noe de ønsker å tilby sine kunder eller ikke. Husk at du også kan vippse lag, foreninger og bedrifter via deres Vipps-nummer.

Les mer

Angående dette, kan man vippse på rema?

Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker. Kan man betale med Vipps på Rema 1000? Vipps har den siste tiden rullet ut betaling med QR-koder i terminal, som nå er tilgjengelig for over 2,5 millioner vippsere. 40.000 terminaler på ulike butikker, kafeer og restauranter er allerede klare, og nå blir det også mulig å betale med mobilen hos Rema 1000.

Hvorfor kan jeg ikke betale med Vipps i butikk?

Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen på samme måte som om kunden hadde betalt med plastkortet. Kontakt terminalleverandøren din for å aktivere Vipps i terminal. Hvordan lage butikk i Vipps? Når kundene går inn i butikken din vil de komme rett inn på menyen du har laget på forhånd når de søker deg opp i Vipps. Du legger inn de varene eller produktene du selger, og kunden får full oversikt med en gang de åpner Vipps-profilen din. Da kan de enkelt huke av det de vil kjøpe, og betale med en gang.

Kan man betale med Vipps på meny?

Kan betale med Vipps

- Vi har også fått ordnet det slik at vi kan fjerne OK-kravet på mindre betalinger, som vi er veldig fornøyde med. Nå skal vi bare få på plass det tekniske i alle butikkene våre, så om ikke lenge slipper kundene våre også det ekstra tastetrykket, sier Calle Hägg, PR- kommunikasjonssjef i Rema 1000.
Derav, kan man betale med vipps hos meny? Vi benytter i dag en betalingsterminal som ikke støtter Vipps-betaling. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle smarte betalingsløsninger som vil komme våre kunder til gode.

Så, hvordan betale med mobilen i butikken?

Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.
Også, hvilke banker støtter vipps? Her i Vipps tar vi sikkerhet og forenkling på alvor!

  • DNB.
  • Danske Bank.
  • Handelsbanken.
  • Sparebank Møre.
  • Sparebank 1 (se liste under)
  • Balder (se liste under)
  • Eika (se liste under)

Derav, kan man bruke æ uten vipps?

Grunnet personvern må du verifisere kontonummeret ditt dersom du vil registrere et bankkort som betalingsmiddel i Æ. Dersom du ikke har Vipps kan du skanne strekkoden din i kassen før du betaler. Denne finner du under “Profil” i appen.

By Vachil Toolson

Hvordan få penger tilbake fra Vipps? :: Kan man vippse anonymt?
Nyttige lenker