Hjem > K > Kan Gavekort Gå Ut På Dato?

Kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Les mer

Kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Kan man bruke gavekort på alkohol? Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Tilsvarende, kan presentkort brukes på vinmonopolet?

Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge. Det samme gjelder en del nisjebutikker, som for eksempel Fretex om du vil gi en bærekraftig gave som i tillegg støtter gode formål. Hvordan bruke Presentkort? Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort. Det må handles for minst kr 100,- pr gang.

Har man krav på pengene tilbake?

Du kan ikke kreve å få pengene tilbake, men oftest kan du få en tilgodelapp du kan handle for en annen gang. Den kan du bruke i tre år, hvis det ikke står noe annet. Kan Midtbykortet brukes på nett? Kan jeg benytte Midtbykortet i nettbutikk? Nei, Midtbykortet gjelder kun for handel over disk. Gavekortet kan ikke benyttes i nettbutikk.

Hvordan aktivere ditt gavekort?

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.
Folk spør også hvor kan jeg bruke coop gavekort? Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Coops gavekort finnes med verdi 250, 500 og 1000 kroner.

Følgelig, kan jeg bruke ditt gavekort på xxl?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

By Pergrim

Hvordan få strek over e på Mac? :: Hvor lang tid tar det å overføre penger til en annen konto?
Nyttige lenker