Hjem > K > Kan Man Skjule Venner På Instagram?

Kan man skjule venner på Instagram?

Men hvis du vil skjule følgerne dine og følgelisten for bestemte personer, you can block them. For å gjøre det, må du besøke deres Instagram-profil. Når du er på profilen deres, tap on the three dots øverst til høyre. Til slutt, trykk på Block å blokkere dem.

Les mer

Hva er begrensing på Instagram?

I begynnelsen av oktober lanserte Instagram muligheten for å begrense kontoer. En konto du har begrenset vil kunne se bildene dine og kommentere, men kommentarene vil ikke være synlige for andre enn den begrensede brukeren selv. Hensikten med å begrense kontoen er å stoppe mobbing uten at mobberen oppdager det selv. Hvor er avanserte innstillinger Instagram? For å komme til innstillingene i Instagram må man gå til profilbildet helt nederst i hjørnet, og så trykke på ikonet med de tre strekene øverst i hjørnet. Velg innstillinger i menyen som dukker opp.

Hvordan se hvem man fulgte sist på Instagram?

Se andres sist fulgte personer på Instagram

  1. Åpne Instagram på din Android -telefon.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Gå til delen av kontoene du følger.
  4. Søk etter navnet på denne personen du vil se hvem du begynte å følge.
  5. Skriv inn profilen din på Instagram.
  6. Gå til listen over fulgte kontoer.
Ta dette i betraktning, hvem kan se hva jeg liker på instagram? Når du går inn på Instagram, kommer du direkte til nyhetsfeeden der alt andre har lagt ut dukker opp. For å se hva andre har likt og kommentert, trykk på hjertet nederst, nesten helt til høyre på skjermen.

Derav, hvordan skjule innlegg for noen på instagram?

Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.
Folk spør også hvordan ikke se story på instagram? Hvordan skjuler jeg Instagram-historien min for noen?

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Trykk på øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Personvern og trykk deretter på Historie.
  4. Trykk på antall personer ved siden av Skjul historie fra.

Hvorfor ser jeg ikke alle bildene mine på Instagram?

Noen av bildene du så i feeden din da du først registrerte deg på Instagram, vises ikke lenger her fordi de har blitt erstattet av nyere innlegg. Du kan besøke personers Instagram-profil for å se eldre bilder og videoer de har delt. Hva betyr Finner ikke bruker på Instagram? Om du finner brukeren, men ikke får sett profilen, er det mulig at du er blokkert. Om det kan tenkes at det er du som har blokkert denne profilen, og ikke omvendt, kan du sjekke deg ved å gå til Alternativer → Blokkerte brukere. Der vil du se en liste over alle Instagram-brukere du for øyeblikket blokkerer.

Dessuten, hvordan finne noen på instagram?

Det er to måter å finne folk å følge på Instagram på. Du kan koble kontaktlisten på enheten din til i appen, så anbefaler Instagram kontoer du kan følge, basert på kontaktene dine. Du kan også trykke på nederst på skjermen for å søke etter folk du vil følge.

By Spring Keefner

Hva betyr i hilsen? :: Kan man gjøre seg usynlig på Facebook?
Nyttige lenker