Hjem > H > Hva Er Det Motsatte Av Toleranse?

Hva er det motsatte av toleranse?

I en samfunnsmessig og politisk sammenheng kan toleranse derfor defineres som evnen og viljen til å tåle, altså leve med, de av andres meninger, holdninger og handlinger som man selv ikke aksepterer. Det motsatte av toleranse er intoleranse.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva kjennetegner tenkemåten til en person som er tolerant?

Hva kjennetegner tenkemåten til en person som er tolerant? En som er tolerant har respekt for andre mennesker, de godtar at alle er forskjellige og gjør forskjellige ting. Hva betyr tolere? Tolerere betyr å tåle, finne seg i eller ha toleranse for.

Derav, hva er overbærenhet?

(utellelig) Egenskapen å være overbærende. (tellelig) En overbærende kommentar ell. bemerkning. Hva vil det si å vise respekt? Respekt betyr ærbødighet eller aktelse. Man kan vise noe eller noen respekt. Å sette seg i respekt betyr å kreve å bli vist respekt.

Hva er toleranse Quizlet?

Ordet brukes oftest for å betegne en usaklig eller urimelig forskjellsbehandling av individer på grunnlag av deres kjønn, religion, tilhørighet til etniske grupper, nasjonaliteter eller nedsatt funksjonsevne. Også, hvordan forklare toleranse? Å tolerere noe er å tillate noe man misliker eller er uenig i, uten å gripe inn. Dette kan gjelde handlinger, ytringer, hendelser eller eksistensen av noe eller noen.

Hva er forskjellen på respekt og toleranse?

Respekt og toleranse er viktige begrep i emnet kommunikasjon og samhandling. Å behandle andre mennesker med respekt er å vise dem aktelse ut fra deres menneskeverd. Ordet kommer fra latin og betyr «å se om igjen, se på ny». Respekt gir uttrykk for en holdning overfor andre som viser anerkjennelse og ære. Man kan også spørre hva betyr høy toleranse? for å beskrive hvor mye et menneske tåler av et medikament uten at det oppstår ubehagelige eller skadelige bivirkninger. for hvordan kroppen kan tilpasse seg medikamentell eller annen kjemisk påvirkning.

Man kan også spørre hva betyr å tåle?

uten sterk følelse av ubehag (kunne) oppleve, omgås e.l.

By Mariann Godwin

Hvordan viser vi respekt for andres meninger? :: Hva er den beste streamingtjenesten?
Nyttige lenker