Hjem > K > Kan Andre Biler Bruke Tesla Lader?

Kan andre biler bruke Tesla lader?

Tesla-ladestasjoner åpner gradvis for andre elbilmerker. Mandag åpner de slike stasjoner 15 steder i Norge. Publisert 31.01.2022 , oppdatert 31.01.2022 . Gradvis får nesten alle elbilister tilgang til Teslas enorme ladenettverk.

Les mer

Kan alle lade på Tesla?

I dag åpner imildertid Tesla for at alle elbiler med CCS-ladekontakt kan lade på deres nettverk av Superchargere. I første omgang åpner Tesla for lading på 15 stasjoner med til sammen 305 ladestolper. Disse ligger her: Aurland (6 ladere) Så, hvordan superlade tesla? Hvordan lader jeg bilen med en Supercharger? Sett ladekabelen inn i ladeporten på bilen. Når den er koblet til, blinker LED-lampen i ladeporten grønt for å indikere at ladingen har begynt. Du kan overvåke ladeforløpet ditt i Tesla-appen.

Ta dette i betraktning, hvilke biler kan lade på tesla wall connector?

Wall Connector er kompatibel med Model S, Model 3, Model X og Model Y, og den kan gi opptil 77 km rekkevidde per time lading med opptil 16,6 kW på Model S eller X fra en trefaset kontakt med strømstyrke 48 A, avhengig av modell. Hvem kan bruke Tesla ladestasjon? Prosjektet for evaluering av superladere for andre biler enn Tesla er for tiden begrenset til eiere av elektriske biler som bor i Nederland. Vi utvider snart til flere markeder. Tesla-eiere fra alle land kan lade som vanlig på disse stedene.

Kan Leaf lade på Tesla?

Biler med Chademo-lading, som Nissan Leaf, Kia Soul Electric og Xpeng G3, kan ikke bruke Teslas Superchargere. Hva koster det å lade på Tesla Supercharger? Tesla tar nå i gjennomsnitt 3,64 kroner per kilowatt-time for lading på sine ladestasjoner. Det er en prisøkning på over 100 prosent i løpet av 2021. I januar i år økte Tesla ladeprisene fra 1,70 kr/kWt til et gjennomsnitt på 2,57 kr/kWt. Tesla hadde da hatt samme ladetakst i fire år.

Hvor mye koster det å lade en Tesla?

Hvis du lader en Tesla helt opp fra tomt batteri, koster det rundt 250 kroner. Om du derimot bare skal lade elsparkesykkelen helt opp, koster det kun 62,5 øre. Mobilen kan du lade uten å bekymre deg spesielt mye for økonomien. Det koster bare 2,5 øre. Hvor mange kWh lade Tesla? Kostnadene for å lade bilen er avhengig av forbruk på bilen pr km og hvor mye du kjører. For enkeltheten skyld bruker vi et rundt tall på 200 Wh per km, eller 2 kWh per mil. Hvis du kjører 10 mil om dagen tur-retur jobb vil du bruke omlag 20 kWh (100 km * 200 Wh per km = 20.000 Wh = 20 kWh).

Så, hvor kommer nye tesla ladere?

I løpet av tredje kvartal skal det åpnes en stasjon sentralt i Lillehammer. I fjerde kvartal åpnes stasjoner på Hønefoss, rett utenfor Elverum, på Rødberg, Geilo og i Hemsedal. Over nyttår, i løpet av første kvartal 2022, åpnes ladere i Nordfjordeid, og i Ørsta eller Volda.

By Pete Meyette

Hvilken hjemmelader til Tesla? :: Hva koster det å lade elbil Circle K?
Nyttige lenker