Hjem > N > Når Åpner Alkoholserveringen På Gardermoen?

Når åpner alkoholserveringen på Gardermoen?

For serveringssteder innenfor sikkerhetssonen på Oslo Lufthavn Gardermoen gjelder følgende skjenketider: Alkoholholdig drikk gruppe mindre enn 22 volumprosent kl. 06.00-03.00.

Les mer

Folk spør også er det alkoholservering på gardermoen?

Det betyr at det nå er fritt frem for spisestedene på Oslo Lufthavn å igjen servere alkohol – øl og vin – til sine spisegjester fra lørdag 23. januar. Det samme vil gjelde i de andre flyplasskommunene med lite smitte, og der lokale myndigheter velger å åpne for skjenking igjen. Derav, kan man kjøpe øl på gardermoen? Stortingsrepresentant Per Willy Amundsen (Frp) var ikke klar over at man kan kjøpe øl på Gardermoen så tidlig som klokken 06 før VGs henvendelse. Men han mener det er helt uproblematisk. - Det er Ikke et problem at man tar seg en pils mens man venter på at flyet skal gå.

Folk spør også kan man drikke medbrakt alkohol på fly?

Er man overstadig beruset på flyplassen, kan man nektes adgang til flyet. Det er ikke tillatt å drikke medbrakt alkohol på fly til og fra Norge. Ta dette i betraktning, når starter alkoholservering? Skjenketid for alkoholholdig drikk med mindre enn 22 volumprosent alkohol er fra kl. 09.00–01.00 søndag til torsdag. Fredag og lørdag 09.00–02.00.

Folk spør også er det servering på fly nå?

Både SAS og Norwegian ønsker å servere mat og drikke til sine reisende når smittesituasjonen tillater det. I dag har de begrenset servering på utenlandsrutene, men ikke servering innenriks. FHI har ikke forbudt servering på fly, men alle selskap har valgt å følge deres anbefaling. Folk spør også er det skjenkestopp på flyplass? Dermed vil reisende fra Gardermoen bli nødt til å ta på munnbind på flyplassen. De innfører også strengere krav til serveringssteder. Det vil bli skjenkestopp fra 24.00, og ikke tillatt å slippe inn nye gjester etter 22.00.

Angående dette, er oslo lufthavn døgnåpen?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet. Hva kan man spise på Gardermoen? Ankomst/avgang (utenfor sikkerhetskontrollen)

  • Tax free - tilbyr også klikk og hent.
  • Starbucks.
  • Point kiosk (avgangshall og ankomsthall)
  • Joe & The Juice.
  • Burger King.
  • La Baguette.
  • Peppes Pizza.
  • 7-Eleven.

Når stenger ølsalget i dagligvarebutikker?

08.00 til kl. 18.00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 15.00.

By Selassie Roessner

Hva koster en øl på Gardermoen? :: Kan man bare kjøpe Word?
Nyttige lenker