Hjem > H > Hva Betyr Det Når Noen Er Grå På Snapchat?

Hva betyr det når noen er grå på Snapchat?

Den fylte blå pilen betyr at du sender en chat. Den hule blå pilen betyr at chatten din har blitt åpnet. Den fylte grå pilen betyr at personen du sendte en venneforespørsel til ikke har akseptert den ennå.

Les mer

Hvordan sende en snap?

Slik sender du snappen

Send snappen, altså bildet eller videoen, ved å velge pilen nederst til høyre. Du får da opp kontaktlisten din. Klikk på en av kontakten og trykk videre på pilen nederst til høyre.
Kan en 10 åring ha Snapchat? Så barn som er 9-10 år og har Snapchat, skal ha fått lov av foreldrene sine til å opprette profil, ellers er det brudd på reglene til Snapchat. Dersom barnet har fylt 13 år, men likevel ikke får lov av foreldrene sine til å være på Snapchat, så er det faktisk foreldrene som bestemmer det.

Hva betyr 12+ aldersgrense?

De aller fleste sosiale medier har 13 års aldersgrense. Når det står 12+ betyr det egentlig fra 13 år og oppover. Man kan også spørre hva er aldersgrensa på monster? Anbefalt minstealder for konsum av Monster Energy er tolv år.

Hva er nytt på snap?

Brukere reagerte på Snapchats lansering av nye funksjoner

De andre funksjonene åpner opp for at man kan lage og ha avstemninger ved å bruke “stickers”-funksjonen, svare direkte på en melding i chatten og enkelt bruke ulike linser og filtre når man ringer venner.
Derav, hvordan fjerne en venn fra topplista på snap? Fjern noen fra bestevenner ved å erstatte dem

Å sende færre snaps til de du vil ha fjernet fra listen over beste venner mens du sender flere til andre venner vil gjøre susen.

Tilsvarende, hvordan vet man at man er blokkert på iphone?

Gå til Innstillinger > Telefon og trykk på Blokkerte kontakter for å se listen. Følgelig, kan politiet finne gamle snapper? Alle bilder som sendes med snap vil være lagret på serveren til snapchat på et eller annet tidspunkt. Det vil neppe være en enkel sak å få hentet ut bildene, men politiet vil kunne begjære innsyn i kontoene.

Folk spør også kan politiet overvåke telefonen din?

Politiet har ikke lov til å avlytte eller spore telefonen din med mindre vilkårene i straffeprosessloven kapittel 16 a er oppfylt. Dersom vilkårene er oppfylt, må politiet først få en kjennelse fra domstolen på at de får lov til å avlytte eller spore telefonen.

By Lesslie

Kan man laste ned apper på Apple TV? :: Hvordan lage ny Snap konto?
Nyttige lenker