Hjem > K > Kan Man Dele Ebøker?

Kan man dele ebøker?

Enkelte forlag legger inn kopisperre på nedlastbare bøker. Når du kjøper og laster ned en bok, låses boken til deg. Sperren gjør at boken ikke kan deles med andre.

Les mer

Hvordan overføre fra ebok til Kindle?

Slik overfører du bøker til Kindle – på 1-2-3:

  1. Logg inn på www.ebok.no ifra en nettleser. ( kan ikke sendes fra EBOK.NO appen)
  2. Gå til "Min bokhylle" -> "Alle bøker" (min bokhylle er kun "nøkkelhullet" på mobil/nettbrett)
  3. Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: "Send til Kindle".
Så, kan man låne e-bøker på biblioteket? Nå kan du som Deichman-låner laste ned appen Allbok. Her kan du låne e-bøker og lydbøker på nett.

Kan man dele bøker man har kjøpt på Kindle?

Deler biblioteket

Med Family Library har dere hver deres uavhengige kopi. Det kan være litt kronglete å sette opp første gang. Ikke minst må du ha en ganske ny Kindle for å kunne dele bøker, og en enda nyere trengs for å administrere biblioteket.
Er Allbok gratis? Skoler kan fritt ta i bruk Allbok-appen på iOS og Allbok på web (allbok.no) for utlån av e-bøker til sine elever.

Kan man bruke Storytel på Kindle?

Kan Storytel brukes med Kindle? Det er ingen støtte mellom Kindle og Storytel. Du trenger heller ikke Kindle lesebrett for å bruke Storytel. Du kan lese e-bøkene hos Storytel direkte på mobil / nettbrett. Du kan også spørre hvordan laste ned bøker til lesebrett? Gå til "Mine e-bøker" øverst på norli.no og logg inn på kontoen din. Under oversikten Trykk på "Last ned" ved siden av boken du ønsker å lese. Åpne e-boken i iBooks-appen.

Kan man låne bøker på Kindle?

Last ned MOBI/Kindle format

Last ned e-boka på enheten din som MOBI-fil. Koble enheten til din Kindle, PocketBook eller annet lesebrett med USB-kabel. Lesebrettet vil dukke opp som en ekstern disk. Kopier MOBI-filen over til denne eksterne disken for å få tilgang på lesebrettet.
Hvordan sende bøker? Pakk boken enkelt og forsvarlig for transport. Bruk eksempelvis en plastpose, avispapir og teip, eller noe annet du har hjemme. Det er viktig å tenke på at boken skal mottas i samme tilstand som du sender den.

Hvor kan jeg lese bøker på nett gratis?

Fritt tilgjengelige e-bøker

  • Bokhylla.no.
  • Bokselskap.no.
  • epub.no.
  • Bergen Off. Bibliotek.
  • Project Runeberg.
  • Project Gutenberg.
  • Litteraturbanken.
  • LibriVox.

By Breana Mackenthun

Hvordan gjøre om et dokument til PDF-fil? :: Hvordan fungerer det med e-bok?
Nyttige lenker