Hjem > H > Hvis Airpods Blir Stjålet?

Hvis AirPods blir stjålet?

Bruk Mistet-modus på AirPods

  • Åpne Hvor er?-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Gå til kategorien Enheter, og velg dine AirPods.
  • Rull ned til Merk som mistet, og velg Aktiver.
  • Følg veiledningen på skjermen hvis du vil at kontaktinformasjonen din skal vises når du har mistet et par AirPods.
  • Velg Aktiver.

Les mer

Man kan også spørre hvor lang reklamasjonstid er det på airpods?

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Garantien vår dekker ikke skader forårsaket av uhell eller uautoriserte endringer. Hvordan finne en iPhone som er avslått? iPhone: Logg inn med din Apple-ID i iCloud i nettleser på telefon eller PC, og velg «Finn iPhone». Da får du opp et kart og en prikk som viser hvor telefonen er. Grønn prikk betyr at telefonen er online, mens grå betyr avslått.

Er AirPods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Hvordan sperre stjålet iPhone? MistetiPhone

Slå på Mistet-modus eller lås en enhet

  1. Klikk på Alle enheter og velg enheten du vil sette i Mistet-modus eller låse, i Finn iPhone på iCloud.com.
  2. Klikk på Mistet-modus eller Lås.

Hvordan finne ut om en iPhone er stjålet?

For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på. Men du kan fortsatt beskytte kontoen din selv om Finn [enhet] ikke var slått på. Dessuten, hva betyr 2 års garanti? I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.

Man kan også spørre hvor lenge varer airpods?

AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid. Så, hvor lang garanti på el sparkesykkel? Reklamasjonsretten din er sikret gjennom norsk lovgivning. Reklamasjonsfristen er den tidsfristen du har til å klage på varen eller tjenesten til selgeren, og er normalt inntil to år. Du må imidlertid rette reklamasjon til selgeren snarest mulig etter at feilen ble oppdaget.

Kan man spore en telefon som er avslått?

Kan spore avslått telefon

Alternativt må du slå av telefonen og ta ut batteriet. Selv i avslått modus kan telefonen din nemlig spores.

By Saberio Weinbauer

Kan man betale med vipps på Elkjøp? :: Hvor langt inn skal steketermometer?
Nyttige lenker