Hjem > K > Kan Midtbykortet Brukes På Nett?

Kan Midtbykortet brukes på nett?

Kan jeg benytte Midtbykortet i nettbutikk? Nei, Midtbykortet gjelder kun for handel over disk. Gavekortet kan ikke benyttes i nettbutikk.

Les mer

Så, hvordan aktivere ditt gavekort?

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.
Folk spør også er alti og amfi det samme? Les det som "alltid" eller "alt i": Med navnet uttrykker vi at vi vil være tilstede for deg, og at vi har samlet mye på ett sted - for deg. Mange av våre sentre har tidligere vært en del av Amfi-kjeden. Vi fører stolte kjøpesentertradisjoner hos alle våre sentre videre, nå med en ny og spennende tid som Alti.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Kan ditt gavekort brukes på power? Kontakt Power Kundesenter på chat eller en av våre butikker, så kan vi sjekke saldo for deg. Gavekortene kan kun brukes i våre fysiske butikker.

Kan jeg bruke ditt gavekort på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort. Man kan også spørre hvor kan jeg bruke stavanger sentrum gavekort? Sentrumsgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger konserthus, Rogaland teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder.

Hvordan bruke Kiwi gavekort?

Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på. Når du har mottatt gavekortet må dette aktiveres her. Betal med kort eller faktura. Kan man bruke presentkort på Vinmonopolet? Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet.

Og et annet spørsmål, kan presentkort brukes på vinmonopolet?

Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge. Det samme gjelder en del nisjebutikker, som for eksempel Fretex om du vil gi en bærekraftig gave som i tillegg støtter gode formål.

By Milly

Hvilken iPad kan man bruke Apple Pencil på? :: Kan man ta ut penger med gavekort?
Nyttige lenker