Hjem > K > Kan Man Ta Ut Penger Med Gavekort?

Kan man ta ut penger med gavekort?

Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp. Les alt med liten skrift på gavekortet.

Les mer

Så, hvor kan man bruke alt i ett gavekort?

Altiett gavekort kan du bruke i alle våre butikker og spisesteder, samt på andre kjøpesenter i Norge. Kan gavekort gå ut på dato? Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Følgelig, kan amfi gavekort brukes på alti?

På AMFI Alta får du kjøpt gavekortet i gavekortautomaten i 1. etasje ved siden av Apotek 1. Gavekort fra dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og over 70 Thon Hotels. Kan man bruke ditt gavekort på matbutikker? Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet.

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette. Angående dette, hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på? Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

I forhold til dette, hvor kan altiett gavekort brukes?

Altiett kan brukes på alle butikker i sentrene, utenom Vinmonopolet og Posten. Altiett gavekort selges på kjøpesentrene; fra automater og fra noen butikker. Kan man bruke fysiske gavekort på nett? Merkeklær på nett

Gavekortene kan brukes i alle deres fysiske butikker eller omgjøres til en rabattkode for bruk i nettbutikk.

Så, har man krav på pengene tilbake?

Du kan ikke kreve å få pengene tilbake, men oftest kan du få en tilgodelapp du kan handle for en annen gang. Den kan du bruke i tre år, hvis det ikke står noe annet.

By Margareta Pannu

Kan Midtbykortet brukes på nett? :: Er det lov med AirPods på fly?
Nyttige lenker