Hjem > H > Har Jeg Gull Nummer?

Har jeg gull nummer?

Er telefonnummeret ditt verdt mer enn bilen? Et Gullnummer er dagligtale for et ekstra kult telefonnummer. Hos Netcom har man definert gullnummer som et telefonnummer med fem like sifre på rad. Sølvnummeret har fire like sifre etter hverandre og bronsenummeret tre.

Les mer

Også, hvordan finne ut hvem som ringer fra utlandet?

Ikke ring tilbake hvis du ser at et ukjent nummer fra utlandet har ringt deg. Gjør et nummersøk på 1881 eller Google. Det finnes også flere «telefonterror»-sider på internett med oversikt over useriøse nummer. Ta dette i betraktning, kan man finne ut ukjent nummer? Det er dessverre ikke noen måte du selv kan finne ut hvem som ringer deg med ukjent nummer, men det er likevel noen ting du kan gjøre. På noen mobiltelefoner er det mulig å gjøre endringer i innstillingene slik at man blokkerer for muligheten til å ringe deg med skjult nummer.

Kan politiet finne ut skjult nr?

Det stemmer at politiet har mulighet til å finne ut hvem som har ringt fra et skjult nummer. Derav, hva betyr portering av telefonnummer? Bytte av teletilbyder/nummerportering

Dersom du skal bytte teletilbyder og ønsker å beholde telefonnummeret, må du kontakte din nye teletilbyder. Denne teletilbyderen vil da sørge for at nummeret ditt blir overført og at abonnementet hos din tidligere teletilbyder blir sagt opp. Dette kalles også portering av nummer.

Også, hva må gjøres ved bytte av sim-kort?

På de fleste Android telefoner går du til appen Kontakter og:

  1. Velg meny Innstillinger.
  2. Gå til Kontakter.
  3. Importer/eksporter kontakter.
  4. Velg “Importer fra SIM”
Hva skjer når man bytter SIM-kort? Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Dessuten, hvor ofte kan jeg bytte abonnement telenor?

Behovet endrer seg ofte over tid, eller når du skal på ferie, på hyttetur med familien eller poden trenger mer data. Hos Telenor kan du bytte abonnement etter dine behov, når du selv trenger det. Det er nemlig ingen binding på abonnementene, slik at du kan bytte både opp eller ned når du selv ønsker. Derav, hvor mye er bruddgebyr på? Bruddgebyr ved kjøp av telefon

Bruddgebyret varierer ut ifra hvilken type avtale/binding du har hos oss, og om telefonen eksempelvis er kjøpt på kampanje. Det reduseres med en tolvtedel per måned regnet fra når du inngikk avtalen. I tillegg kommer eventuelt restbeløp for nedbetaling av mobiltelefon.

Hvordan bytte mobilabonnement Telenor?

Det er enkelt å flytte mobilabonnement fra en annen mobiloperatør til Telenor. Bestill nytt mobilabonnement eller ring kundeservice på nummer 915 09000. Du beholder selvfølgelig mobilnummeret ditt om du ønsker det. Bestiller du et nytt nummer, tar det opptil 3 dager før du kan benytte det.

By Aunson

Har IKEA nettbutikk? :: Kan arbeidsgiver beholde mitt telefonnummer?
Nyttige lenker