Hjem > K > Kan Arbeidsgiver Beholde Mitt Telefonnummer?

Kan arbeidsgiver beholde mitt telefonnummer?

Det er alminnelig antatt at dersom arbeidsgiver betaler mobilregningen, så har selskapet juridisk eierskap til mobilnummeret. Dette er imidlertid ikke endelig avklart. De fleste mobilselskaper krever at det signeres en skriftlig erklæring på at du overfører juridisk eierskap til mobilnummeret til arbeidsgiver.

Les mer

Hvor lang tid tar det å portere?

Det tar normalt 5 virkedager å flytte nummeret ditt fra en operatør til en annen. Når vi bestiller en portering / overføring til Telia, er det viktig at vi får riktig informasjon. Hva er gullnummer verdt? Et gullnummer koster 2500 kroner. Et ønskenummer koster 500. Det er mange ulike numre som er til salgs. Her er det en som annonserer et nummer som er "djevelsk lett å huske".

Hvem er juridisk eier av telefonnummer?

Som juridisk eier har du full råderett over abonnementet, så lenge det ikke går under personvern (som å se PUK-kode eller spesifisert forbruk hvis bruker er en annen person). Dessuten, hva er portering? Portering er innen datavitenskap prosessen ved å tilpasse programvare slik at et kjørbart program kan brukes i et datamiljø som er forskjellig fra det som det opprinnelig ble skrevet for. For eksempel, forskjellig operativsystem, CPU, eller et tredjeparts bibliotek.

Så, hvor lang tid tar det å bytte abonnement?

Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Er du utenfor bindingstid, trenger du kun å kontakte din nye mobiloperatør, velge nytt abonnement, så fikser mobiloperatøren resten. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør. Gjennomføring av bytte skjer normalt innen ti dager. Folk spør også hvor lang tid tar det å få sim-kort i posten? Det koster 100 kroner, og du får det nye SIM-kortet i posten etter omtrent 2-5 virkedager.

Også, hvordan endre bankid på mobil?

BankID på mobil følger SIM-kortet og ikke mobiltelefonen. Hvis du bytter SIM-kort må du aktivere BankID på mobil på nytt i nettbanken din. Ta kontakt med banken din om du trenger hjelp eller trenger nytt personlig passord til BankID med kodebrikke eller app. Tilsvarende, hvordan sjekke om jeg har gullnummer? På Gullnummer.no kan du sjekke om du er eier av et gullnummer og få en profesjonell verdivurdering. Tjenesten koster 39 kroner og du får svar innen relativt kort tid.

Tilsvarende, hvor mye koster det å ringe 800 nummer?

800-nummer

Gratis å ringe til fra fasttelefon. Det er mottager som betaler for samtalen, såkalt reversert taksering. Mange tror at det er gratis å ringe 800-nummer fra mobiltelefon, men dette er ikke tilfelle. Fra mobil: Man kan risikere å betale så mye som 3,99 kroner per minutt for slike samtaler.

By Ingham

Har jeg gull nummer? :: Når barn gjør hærverk?
Nyttige lenker