Hjem > H > Hva Betyr De Tegnene I Messenger?

Hva betyr de tegnene i Messenger?

I Messenger og meldingsforespørsler

Den blå prikken i Messenger betyr at du har en ulest chat-melding(er) fra en venn eller kontakt. Varslingen går langt når du åpner samtalen og ser meldingen. I tillegg vil du se en blå prikk ved siden av meldingsforespørsler i Messenger som du ikke har åpnet ennå.

Les mer

Hva betyr varsler av på Messenger?

Du kan slå av varsler for alle samtaler eller for enkeltsamtaler. Du kan også slå av muligheten til å forhåndsvise meldinger i varslene. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Varsler og lyder. Kan ikke sende melding på Messenger? Noen grunner til at du ikke kan sende meldinger: Du har sendt mange meldinger nylig. Meldingene dine brøt Facebooks standarder. Problemer med appen, telefonen eller Internett.

Hva betyr grønn prikk på Messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Følgelig, hva er forsvinningsmodus facebook? Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i Japan og for land i Europa. Med Forsvinningsmodus kan folk sende hverandre forsvinnende meldinger, bilder, videoer og annet innhold i en chat. Innhold som sendes i forsvinningsmodus, forsvinner når noen forlater chatten eller slår av forsvinningsmodus.

Angående dette, hvordan se aktiv på messenger?

Slik ser du hvem som er aktive i Messenger: Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. Kan man hente slettede Messenger beskjeder? Nei, du kan ikke hente slettede meldinger eller samtaler. Slettede meldingerfjernes permanent fra chatlisten. Husk at hvis du sletter en melding eller samtale fra chatlisten din, blir den ikke slettet fra chatlisten til personen du chattet med.

Ta dette i betraktning, hvor blir det av arkiverte meldinger på facebook?

Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter. Du kan også spørre hvordan slette messenger meldinger på iphone? Slik sletter du en melding eller et bilde:

  1. Gå til Chatter , og åpne en samtale.
  2. Trykk og hold på meldingen eller bildet du vil slette.
  3. Trykk på Fjern, og trykk deretter på Fjern for deg.
  4. Trykk på Fjern.

Man kan også spørre hvordan utestenge noen fra facebook side?

Gå til siden din, og trykk på Innlegg, og deretter på Innlegg fra besøkende. Trykk på øverst til høyre i et innlegg fra personen du vil utestenge. Trykk på Utesteng fra siden, og deretter på OK.

By Celeste Maw

Kan man veksle utenlandske sedler i banken? :: Kan man se Altibox i utlandet?
Nyttige lenker