Hjem > E > Er 100 Mbps Bra?

Er 100 Mbps bra?

En nedlastingshastighet på 100 mbit/s passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere brukere og enheter som benytter internett samtidig.

Les mer

Også, hva er forskjellen på 4g og 4g+?

Hva gir den høyeste hastigheten på mobildata? 4G++ er som navnet antyder den raskeste løsningen, mens 4G+ har hastigheter midt på treet. Deretter, når slukkes 4g? Vil dekningen bli dårligere når 2G-nettet slukkes? Det er forventet at 4G/5G-dekningen frem mot 2025 blir bedre enn den er i dag, og minst like god som dagens 2G-dekning. Kartene i figur 1 og 2 viser 2G og 4G-dekningen per .

Deretter, når fases 3g ut?

Etter 16 år i lang og tro tjeneste ble siste rest av 3G i mobilnettet vårt i november 2021 skrudd av og erstattet med masse ny 4G og etter hvert 5G. Det betyr et betydelig dekningsløft og enda bedre kundeopplevelser, takket være svært god kapasitet, hastighet og dekning. Følgelig, når legges 2g-nettet ned? Kapasiteten på 2G-nettet vil være halvert innen utgangen av 2020. Man risikerer derfor at enhetene sine ikke vil ha dekning tilstrekkelig kapasitet i perioder. Dette gjelder perioden mellom 2020 og 20 vil alt utstyr som kommuniserer over 2G- og 3G-nettet miste dekning.

Er Telia eller Telenor bedre?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no. Angående dette, har telia like god dekning som telenor? Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia. Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Man kan også spørre hvem bruker telenors mobilnett?

Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.

  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.
Man kan også spørre er ice telenor? Visste du at ice, i tillegg til Telia og Telenor, er de eneste som har eget mobilnett, med egne mobilmaster og egen dekning i Norge?

Man kan også spørre har ice 5g?

Alt om vår dekning

Ice har bygget et moderne mobilnett for å utfordre de etablerte aktørene i bransjen. Vi har dekning i hele Norge og utvider stadig, for å sikre god 4G og 5G-dekning over hele landet.

By Philipson Stockstill

Hva skjer hvis en pakke blir returnert? :: Er Telenor og Telia det samme?
Nyttige lenker