Hjem > K > Kan Ikke Se På Youtube?

Kan ikke se på YouTube?

Tøm bufferen for YouTube-appen. Avinstaller YouTube-appen, og installer den på nytt. Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube-appen. Oppdater til den nyeste versjonen av Android.

Les mer

Hvordan komme i kontakt med YouTube?

Gå til support.google.com/youtube, og logg på. Velg Kontakt oss nederst på siden, under «Trenger du mer hjelp?». Du kan også spørre hvorfor er youtube blokkert? Hvorfor er YouTube blokkert? Myndigheter kan blokkere tilgang til YouTube av flere årsaker. Mens noen hevder at det beskytter innbyggerne mot uanstendig og skadelig innhold, håndhever andre geo-restriksjoner på grunn av opphavsrettslige spørsmål. Noen ilegger også politisk sensur.

Og et annet spørsmål, hvordan se aldersbegrenset innhold på youtube?

Sjekk om innholdet ditt er aldersbegrenset

Du kan se om innholdet ditt er aldersbegrenset ved å gå til YouTube Studio og bruke «Aldersbegrensning»-filteret, eller ved å se etter «Aldersbegrensning» i Begrensninger-kolonnen på Videoer-siden.
Hvordan oppdatere YouTube? Oppdater YouTube-appen

  1. Åpne Google Play Butikk-appen. .
  2. Trykk på menyen. Mine apper og spill.
  3. Apper som kan oppdateres, er merket med «Oppdater».
  4. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Hvis du vil oppdatere enkeltapper, finner du de aktuelle appene og trykker på Oppdater.

I forhold til dette, hvordan aktivere youtube?

Slik kan du aktivere kanalen din og vise innhold

  1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden der du kan opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.
I forhold til dette, kan ikke spille av video android? Det kan hende at internett-nettverket ditt forårsaker problemer med videoen eller spillet. Slå av Android-telefonen eller -nettbrettet. Koble fra modemet. Hvis den trådløse ruteren din er en separat enhet, kobler du fra den også.

Hvordan logge ut av YouTube konto?

Logg av

  1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på kontonavnet ditt.
  3. Trykk på Bruk YouTube uten å være pålogget.
Hvilken aldersgrense er det på YouTube? Hva er aldersgrensen? Det er 13-årsgrense for bruk av YouTube. Yngre barn kan bruke videoplattformen dersom tjenesten blir «aktivert» av foreldrene. Da må foreldre lage en barnekonto på vegne av barna.

Hvordan slette konto på YouTube?

Slik sletter du kontoen:

  1. Logg inn på Youtube med kontoen du ønsker å slette.
  2. Gå til avanserte kontoinnstillinger .
  3. Trykk på Delete channel eller Slett kanal, logg inn på nytt for å verifisere.

By Stannwood

Hva er mest populært på YouTube? :: Hvor stort er 16 9?
Nyttige lenker