Hjem > H > Hvorfor Blinker Airpods?

Hvorfor blinker AirPods?

Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Test AirPods.

Les mer

Hvor lenge varer batteriet på AirPods?

Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods. Sett dem inn for en kortere tid, for eksempel fem minutter, så får du rundt 60 minutter med batterilevetid før de går tom for juice igjen. Hva følger med AirPods Pro? AirPods Pro med MagSafe-ladeetui

  • AirPods Pro.
  • MagSafe-ladeetui.
  • Silikonplugger (tre størrelser)
  • Lightning-til‑USB‑C-kabel.
  • Dokumentasjon.

Man kan også spørre har airpods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Også, hvordan tilbakestille airpods? Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt.

Hva betyr det når AirPods blinker oransje?

Hvis lyset blinker hvitt, er AirPods klare til å konfigureres med en av enhetene dine. Hvis lyset blinker oransje, må du kanskje konfigurere AirPods på nytt. Hvis du vil lade etuiet via kabel, kobler du Lightning-kabelen som fulgte med AirPods, til Lightning-kontakten på etuiet. Når AirPods ikke virker? Hvis det ikke er lyd i én AirPod

Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades . Sett begge AirPods i ørene. Spill av lyd for å teste begge AirPods. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvordan oppdatere AirPods?

Oppdatering til AirPods Pro

  1. Åpne etuiet.
  2. Gå til Innstillinger > Generelt > Om.
  3. Velg navnet på proppene og sjekk firmware.
Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3? De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

Deretter, er airpods pro verdt pengene?

Jevnt over er altså AirPods Pro litt bedre enn AirPods standard på omtrent alle punkter. Det er bedre lyd, mye bedre støydemping, bedre passform i øret, bedre batteritid, og de er vanntette.

By Loella Linzie

Hvordan få tilbake pilen på pcen? :: Har AirPods garanti?
Nyttige lenker