Hjem > K > Kan Man Bruke Ditt Gavekort På Polet?

Kan man bruke ditt gavekort på polet?

Gavekortet kan brukes på alle butikkene i det enkelte kjøpesenter, utenom Vinmonopolet og Posten. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato, hvis du mottar kortet i posten, eller fra hentedato i automat, når du mottar gavekortet som sms.

Les mer

Følgelig, kan man bruke presentkort på vinmonopolet?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet. Så, kan man bruke gavekort på alkohol? Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Kan man bruke Dittgavekort på kino?

Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs? Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer.

Deretter, kan man bruke presentkort på nett?

Nei, hele beløpet må ikke brukes på ett sted. Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett? Nei, gavekortet kan ikke brukes til betaling på internett. Følgelig, hvor kan man bruke universal presentkort? Gavekortet som kan brukes overalt

Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5500 butikker over hele landet. Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell.

Hvordan aktivere Presentkort?

Når du har mottatt kortet/kortene, aktiverer du dem ved å åpne linken i mailen du får fra oss etter bestilling. Gavekort kjøpt over disk i butikken er automatisk aktivert. Hvordan kjøpe gavekort på Vinmonopolet? Du kan kjøpe gavekort i alle våre butikker og i nettbutikken. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Man kan også spørre kan man få pengene tilbake for et gavekort?

Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

By Chi

Kan man kjøpe nytt gavekort med gavekort? :: Hva kommer til å skje med dialektene i fremtiden?
Nyttige lenker