Hjem > H > Har Alle Rett På Utstyrsstipend?

Har alle rett på utstyrsstipend?

Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring får utstyrsstipend, men du må søke for å få det. Du får stipendet uansett hvor mye foreldrene dine tjener. Lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater har ikke rett til utstyrsstipend, men kan ha rett til lån eller andre stipend.

Les mer

Så, hva slags stipend kan man søke?

De fleste får bare utstyrsstipend, men noen får også reisestipend, borteboerstipend og inntektsavhengig stipend. Hvis du skal betale skolepenger, kan du også få stipend og lån til dette. Hvor mye får man i utstyrsstipend på videregående? får utstyrsstipendmen

Hvor mye får

Studieforberedende utdanningsprogramBeløp per år
- Programområde for dans4 513
Studiespesialisering1 096
- Studiespesialisering med toppidrett2 657

Derav, når kan man søke stipend vgs?

Fristen for å søke om stipend er 15. november for høstsemesteret, og 15. mars for vårsemesteret. Deretter, hvem har rett på stipend fra lånekassen? Elever, lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater med ungdomsrett i videregående opplæring kan søke om stipend og lån i Lånekassen. Betingelsen for å få stipend og lån er at du har fått plass ved en skole eller har fått læreplass, og at du har begynt på skolen eller i bedriften.

Er det for sent å søke stipend?

Søknadsfristen for studieåret 2021–2022 gikk ut . Søknaden for neste studieår, 2022–2023, åpner i juni. Hva er studiestipend? Er du elev i videregående skole, kan du søke om stipend fra Lånekassen. Alle elever får utstyrsstipend, noen får borteboerstipend og noen får inntektsavhengig stipend. Du kan få stipend i ti måneder per skoleår.

Hvor mye får man i stipend 2021?

Når får man pengene og hvor mye får man? Pengene du låner blir utbetalt den 15. hver måned fra august til juni. Den månedlige summen for fullt lån og stipend ligger på 8615 kr i 2021. Deretter, hvor mye er grunnstipend? Dette er et stipend til elever i rettighetsbasert videregående opplæring, som blir behovsprøvd mot inntekt og formue.

Er utstyrsstipend gratis?

Gratis lærebøker

I tillegg får de som har rett på videregående opplæring utstyrsstipend. Stipendet skal dekke individuelt utstyr som er nødvendig i opplæringen, som for eksempel kalkulatorer, kokkeklær og idrettsutstyr. Lærlinger og lærekandidater får ikke utstyrsstipend.

By Brandyn Tilotta

Når kan man søke stipend 2021? :: Hvorfor får jeg opp folk langt unna på Tinder?
Nyttige lenker