Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Sendt Meldinger På Finn?

Hvorfor får jeg ikke sendt meldinger på FINN?

Har du noen gang opplevd å ikke få svar på en melding du har sendt på FINN? Noen ganger er grunnen til dette at mottakeren glemmer å svare, men veldig ofte skyldes det også skrivefeil i e-postadressen din.

Les mer

Hva skjer om man blokkerer noen på FINN?

Ved å trykke blokker bruker vil du blokkere personen fra å sende deg meldinger i meldingstjenesten vår. Dette gjør at brukeren ikke lenger kan kommunisere med deg via dine annonser. Angående dette, hvordan slå på varslinger på finn? Varslinger i appen

  1. For nyere Huawei telefoner med nyere Android versjoner installert er fremgangen:
  2. Innstillinger -> Apper og Varsler -> Apper -> FINN.no.
  3. Gå så tilbake til og velg "Batteri" -> App-oppstart.
  4. Skru av "Administrer automatisk" og skru på alle valg under "Administrer manuelt" som på bilde under;

Hvordan være anonym på FINN no?

Om du ikke ønsker å eksponere ditt eget navn for omverdenen bør du ikke bruke ditt fulle navn som brukernavn. Selv om du velger ikke å synliggjøre profilen i annonsene dine på FINN, så er profilen din offentlig tilgjengelig, og interessenter som kontakter deg i meldingstjenesten vil se en lenke til profilen din. Også, hvordan sende melding på finn? Under Min FINN så har du en egen innboks som heter "meldinger". Dette er en meldingstjeneste der e-post kan utveksles mellom kjøpere og selgere på FINN. Tjenesten er gratis og knyttet til brukerkontoen. Den kan også brukes som et arkiv over all dialog man har om annonser på FINN.

Folk spør også hvordan oppheve blokkering på finn?

Finn blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

Trykk på Blokkert under «Kontakter». ved siden av vedkommendes navn.
Og et annet spørsmål, hvordan rapportere noen på finn? Hvis du ønsker å rapportere en bruker for trakasserende eller uønskede meldinger på FINN, kan du rapportere brukeren inne i meldingstråden. Det er tre små prikker øverst til høyre i meldingstråden og der kan du velge "Rapporter bruker". Når dette er gjort, vil sikkerhetsavdelingen se på saken.

Tilsvarende, hvordan endre passord på finn?

Hvordan endre profil, passord og e-post?

  1. Gå inn på Min FINN.
  2. Klikk på "Min konto"
  3. Under "Om deg" klikker du på ikonet av en blyant.
  4. Her kan du endre navn, adresse, fødselsdato og visningsnavn.
  5. Under fanen Sikkerhet kan du endre passord, eller klikk her.
Så, hvorfor får jeg ikke varsler på iphone? Gå til Innstillinger og trykk på Varslinger. Velg en app under Varslingsstil. Under Varsler velger du varselstilen du vil ha. Hvis du slår på Tillat varslinger, velger du når du vil at varslingene skal leveres – umiddelbart eller i det planlagte sammendraget av varslinger.

Hvordan fjerner jeg annonsen fra FINN no?

Gå inn på Min FINN - velg Mine annonser - klikk Flere valg på annonsen du vil slette - inne på annonsen får du valget Slette.

By Deirdra Stopyra

Hvordan lage et søk på FINN? :: Hvor kaster man toner?
Nyttige lenker