Hjem > H > Hvorfor Ble Facebook Opprettet?

Hvorfor ble Facebook opprettet?

Den 4. februar 2004 startet en gruppe Harvard-studenter med Mark Zuckerberg i spissen, en nettside som skulle gjøre det enklere for studentene å holde kontakten med hverandre. Det var ambisjonen; "The Facebook" var aldri ment å være noe annet enn en intern tjeneste for Harvard-studentene.

Les mer

Når ble Facebook opprettet i Norge?

september 2006 åpnet Facebook registrering for alle over 13 år med en gyldig E-postadresse. Hvem eier Messenger? Det er Facebook som eier og utvikler Messenger.

Hvem er den rikeste i verden?

Elon Musk var ved utgangen av 2021 fortsatt verdens rikeste med god margin. Tesla-gründeren har en antatt formue på 273,5 milliarder dollar, tilsvarende 2.400 milliarder kroner ved utgangen av året. Derav, har facebook kontor i norge? Facebook har fra før flere norske ansatte ved det nordiske kontoret i Stockholm og ved det internasjonale hovedkontoret i Dublin. Når det nå opprettes et eget kontor i Oslo, vil dette bemannes av en håndfull ansatte.

Hvor mange nordmenn er på Facebook?

Facebook i Norge og verden

I Norge har 3.471.000 personer Facebook profil, og av disse er det 65 % som sjekker Facebook daglig (Q4 2021). Det er en nedgang i antall daglige brukere av Facebook, i all hovedsak i alderssegmentet 18-29 år.
Hvor lenge har Facebook eksistert? I 2003 utviklet Zuckerberg forløperen til Facebook, som en tjeneste beregnet for studenter ved Harvard University der han studerte. Selskapet Facebook ble grunnlagt i 2004.

Du kan også spørre hvordan få tilbake skjulte ting på tidslinjen?

Du kan se ting (som innlegg, bilder og videoer) som du har skjult på profilen din ved hjelp av aktivitetsloggen. Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på , og trykk deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Filter og deretter på Skjult fra profilen for å gå gjennom dem. I forhold til dette, hvordan se alle innlegg på tidslinjen? Du kan alltid se hva vennene dine har skrevet ved å trykke på den hvite pilen øverst til høyre og klikke på Aktivitetslogg. Her finner du menypunktet Gjennomgang av tidslinjen. Klikk på Gjennomgang … for å åpne oversikten. Facebook-vennene dine kan ikke se at innlegget er skjult.

Hvor finner jeg hendelser på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under profilbildet ditt og deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Administrer aktivitet øverst i aktivitetsloggen.

By Beora

Hvordan stoppe sporing i Word? :: Kommer ørevoks ut av seg selv?
Nyttige lenker