Hjem > H > Hva Betyr Fokus På Iphone?

Hva betyr fokus på iPhone?

Med iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Fokus for å være tilstede i øyeblikket når du trenger å konsentrere deg eller legge fra deg enheten. Du kan tilpasse Fokus-innstillinger og velge når du vil motta varslinger, samtidig som du informerer andre om når du er opptatt.

Les mer

Du kan også spørre hva er dempet varslinger iphone?

Når du har behov for å fokusere eller ta en pause fra iPhone, kan Fokus midlertidig dempe alle varslinger, eller bare vise utvalgte varslinger (for eksempel varslinger du trenger til oppgaven din), samtidig som andre personer og apper får beskjed om at du er opptatt. Deretter, hvordan skru av dempet varslinger? Følg disse trinnene:

  1. Gå til "Innstillinger" og trykk på "Varsler".
  2. Rull ned til appen med varsler du vil slå av, og trykk på den.
  3. For å deaktivere alle varsler, slå av "Tillat varsler" -bryteren.
  4. Eller for å begrense appens varsler, kan du angi hvor varslingen skal vises, dvs.

Hvordan få lyd på SMS på iPhone?

Angi varsellyden for meldinger

  1. Velg Innstillinger > Lyder og følbar respons (på modeller som støtter det) eller Lyder (andre modeller).
  2. Trykk på SMS-tone, og gjør ett av følgende: Trykk på Vibrering, og velg et alternativ. Trykk på en lyd under Varsellyder.
Hva betyr gult batteri på iPhone? Når Spareblussmodus er på, er batteriet på statuslinjen gult. Du vil se et gult batterisymbol og batteriprosenten. Når du har ladet iPhonen eller iPaden opp til 80 prosent eller mer, slås Spareblussmodus automatisk av.

Hva betyr del Fokusstatus?

Fokusstatus legger til et banner nederst i samtaler du er en del av i Meldinger-appen. Det er imidlertid opp til deg å bestemme om du vil kringkaste at du er bortreist eller opptatt med å motta tekstmeldinger. I forhold til dette, hvorfor får jeg ikke varsler på iphone? Gå til Innstillinger og trykk på Varslinger. Velg en app under Varslingsstil. Under Varsler velger du varselstilen du vil ha. Hvis du slår på Tillat varslinger, velger du når du vil at varslingene skal leveres – umiddelbart eller i det planlagte sammendraget av varslinger.

Du kan også spørre hva er begrenset tilgang på iphone?

Begrenset tilgang begrenser enheten din til en enkelt app og lar deg styre hvilke funksjoner som er tilgjengelige. Du kan slå på Begrenset tilgang når du lar et barn bruke enheten din, eller du kan gjøre det når utilsiktede bevegelser kan forstyrre deg. Tilsvarende, hva betyr det å dempe varslinger? Du kan bruke den til å begrense virkningen av varsler fra meldinger. Mens du holder varslene på slik at nye meldinger vises på skjermen, men ikke lager lyd.

Hvorfor står det dempet anrop?

Med iOS 13 og nyere kan du slå på Demp ukjente innringere for å unngå anrop fra personer du ikke kjenner. Dette blokkerer telefonnumre du aldri har hatt kontakt med, og som ikke er lagret i kontaktene dine.

By Garvin Tucholski

Hva er push meldinger på Facebook? :: Har glemt passordet til Gmail?
Nyttige lenker