Hjem > H > Hvorfor Støtte Bh Etter Silikon?

Hvorfor støtte BH etter silikon?

Alle som har fått utført brystforstørrelse med brystprotese anbefales å bruke BH så ofte som mulig. Spesielt viktig er det å ha god støtte under trening. Dette bevarer brystets form og hindrer at huden strekker seg.

Les mer

Hvor lenge må man bruke sports bh etter silikon?

Normalt gir det seg etter 4 uker. Sports-BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal benyttes dag og natt i 4 uker etter operasjonen, deretter ytterligere 4 uker på dagtid. Ta dette i betraktning, hvorfor ikke løfte etter brystoperasjon? Styrketrening, spinning etc. bør ikke gjenopptas før minst seks uker etter operasjonen. Da får såret grodd skikkelig, og du unngår smerter og hevelser.

Hvorfor bruke Kompresjonsbh?

Hvorfor bruke kompresjonsplagg etter kirurgi? For å forbedre komfort, kontroll smerte og redusere hevelse (ødem). Hvor lenge må man gå med støtte BH? En støttende BH, oftest en god sports-BH, bør brukes dag og natt de første 6 ukene etter at man har satt inn brystimplantat. Pasienter som har lettere fysisk arbeid, for eksempel kontorarbeid, er som regel på arbeid etter få dager.

Du kan også spørre hvor lenge må man ligge på ryggen etter silikon?

Du må ligge på ryggen ihvertfall de to første ukene etter en brystforstørrelse. Det beste er om du klarer å vente til bortimot 4 uker etter operasjonen. Så, hvilken bh etter silikon? Etter å ha blitt operert med silikonproteser må du ikke bruke “push-BH” mer, det vil kunne ødelegge resultatet. Etter 3 måneder kan du begynne å bruke andre BH'er enn sports-BH, hvis ikke annet er avtalt. Du bør utover det bruke sports- BH så mye som mulig, Tapen over arret skifter du første gang etter ca.

Hvor lenge må man vente med å trene etter silikon?

Vi opplever at mange er utålmodige i forhold til å begynne å trene igjen. Vi har en generell anbefaling i forhold til å unngå trening 6 uker etter alle våre operasjoner, men dette vil selvfølgelig variere litt etter størrelse og type inngrep og hvordan tilhelingen forløper etter operasjonen. Folk spør også hva skjer når silikon lekker? Likevel er det slik at hvis en lekkasje av silikon ikke blir fjernet tidlig nok, kan dette medføre knuter i brystvevet, og ømhet. Gamle innlegg av silikon som er harde (hardt kapslet) har stor sannsynlighet for lekkasje, og du bør vurdere fjerning eller et protesebytte.

Dessuten, hvor tungt kan man løfte etter operasjon?

Operasjonssåret tåler ikke full belastning før det er gått 6-8 uker. I denne tiden skal du gå ut av sengen slik du har lært på sykehuset. Du bør la være å sette deg i dype lenestoler, fordi det kan være vanskelig å komme opp igjen uten å belaste magen. Du må ikke løfte eller bære mer enn 2-4 kilo.

By Kasper Wollmer

Når kan man løfte etter brystløft? :: Hvordan slette mail fra gmail på iphone?
Nyttige lenker