Hjem > H > Hva Betyr Ksb På Snap?

Hva betyr KSB på snap?

Vi har sjekket Urban Dictionary og der står det at "ksb" står for "Kick some butt" eller "Kool story bro". Håper dette var til hjelp for deg!

Les mer

Hva betyr Send FF?

I dette tilfellet står faktisk ff for «fuck friend». Du klarer vel å oversette det til norsk selv. Hva er Jodel Norge? Jodel er som en anonym versjon av Twitter - og uten begrensningen på 140 tegn. Den sosiale meldings-appen har vokst raskt i Norge i høst – spesielt blant barn og unge. Appen gjør at du kan sende og lese anonyme meldinger i en radius på cirka 10 kilometer fra der du befinner deg.

Tilsvarende, hvordan poste på jodel?

Å poste en Jodel er egentlig ganske likt å poste en tweet eller en statusoppdatering. Du får et visst antall tegn du kan benytte deg av, legger til bilder eller emojis, og så trykker du på publiseringsknappen. Man kan også spørre hvor mye er 1 cm i dm? Artikkelstart. Desimeter er en måleenhet for lengde. En desimeter er det samme som en tidels meter, det vil si ti centimeter.

Følgelig, hvordan regne dm?

Hvordan finne desimeter

Ønsker vi å vite hvor mange desimeter det er i et tall oppgitt som meter kan vi gange med ti. La oss ta et eksempel hvor vi ønsker å vite hvor mange desimeter det er i 44 meter. 44m * 10 = 440 desimeter. Dersom desimeter også blir litt for mye kan vi bruke centimeter.
Hvor langt er 5 dm?

DesimeterCentimeter
3 dm30.00 cm
4 dm40.00 cm
5 dm50.00 cm
6 dm60.00 cm

Folk spør også hvor er innboksen på instagram?

Du kan se og administrere private meldinger i Instagram-appen for Android og iPhone eller Instagram Lite-appen for Android. Trykk på eller øverst til høyre i oppdateringsstrømmen. Trykk på samtalen du vil se. Hvordan skrive DM på Instagram? Instagram-appen for Android og iPhone

  1. Trykk på eller øverst til høyre i oppdateringsstrømmen.
  2. Trykk på øverst til høyre.
  3. Velg personene du vil sende en melding til, og trykk på Chat.
  4. Skriv en melding.
  5. Trykk på Send.

Kan man chatte på Instagram?

Dermed kan man med en Facebook- og/eller Messenger-profil chatte direkte med Instagram-brukere – og omvendt. I tillegg kommer samtaler med eller uten video. I et blogg-innlegg har Facebook nå offisielt lansert den tverrgående chat-funksjonen, som dermed har blitt tilgjengelig for alle brukerne av hhv.

By Wilder Wolfsberger

Hva er forkortelse for ig? :: Hva betyr ft på snap?
Nyttige lenker