Hjem > H > Hva Betyr Semikolon I Excel?

Hva betyr semikolon i Excel?

Skill verdiene i ulike rader ved å bruke semikolon (;). Hvis du for eksempel vil angi verdiene 10, 20, 30 og 40 i én rad og 50, 60, 70 og 80 i raden under, angir du en 2-ganger-4-matrisekonstant: {10,20,30,40;50,60,70,80}.

Les mer

Folk spør også hvordan lage if setning i excel?

Bruk HVIS-funksjonen, en av de logiske funksjonene, for å returnere én verdi hvis en betingelse er sann, og en annen verdi hvis den er usann. Eksempel: =HVIS(A2>B2;"Over budsjettet";"OK") =HVIS(A2=B2,B4-A4,"") Hvordan bruke summer hvis? Hvis du vil, kan du bruke vilkårene på ett område og summere de tilsvarende verdiene i et annet område. Formelen =SUMMERHVIS(B2:B5, "John", C2:C5) summerer for eksempel bare verdiene i området C2:C5 der de tilsvarende cellene i området B2:B5 er lik "John".

Derav, hva er finn rad på engelsk?

The english function name VLOOKUP() has been translated into 19 languages. For all other languages, the english function name is used. Så, hva heter vlookup på norsk?

EngelskNorsk
VLOOKUPFINN.RAD

Dessuten, hvordan bruke autosummer i excel?

Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig. Hvordan skille fornavn og etternavn i Excel? Bruk funksjonen Tekst til kolonner. Tekst til kolonner i Excel lar deg dele tekstverdier i separate celler på rad. Du kan bruke dette til å skille et fornavn og etternavn fra det fulle navnet. Bruk markøren til å velge alle navnene i kolonnen med full navn.

Og et annet spørsmål, hvordan få minus i excel?

Trekke fra tall i en celle

Hvis du vil gjøre enkle subtraksjoner, bruker du den aritmetiske operatoren - (minustegn). Hvis du for eksempel skriver inn formelen =10-5 i en celle, vil cellen vise 5 som resultat.
Derav, hvordan skrive inn formler i excel? Opprette en enkel formel i Excel

  1. Klikk i cellen i et regneark der du vil sette inn formelen.
  2. Skriv inn = (likhetstegn), etterfulgt av konstantene og operatorene (opptil 8192 tegn), som du vil bruke i beregningen. I dette eksempelet kan du skrive inn =1+1. Obs!:
  3. Trykk på ENTER (Windows) eller RETURN (Mac).

Så, hvordan farge celler i excel?

Bruke et mønster eller fylleffekter

  1. Merk cellen eller celleområdet du vil formatere.
  2. Klikk Hjem > dialogboksvelgeren Formater celler, eller trykk CTRL+SKIFT+F.
  3. Velg fargen du vil bruke, under Bakgrunnsfarge på Fyll-fanen.

By Kenzi Sutherburg

Hvordan slå sammen to celler med tekst i Excel? :: Hva er toleranse NDLA?
Nyttige lenker